Креативна Практика запускає менторські програми з графічного дизайну, вебдизайну та дизайну інтерфейсів

Онлайн-платформа для освіти та кар’єри в креативних індустріях Креативна Практика, створена командою CASES, презентувала менторські програми з графічного дизайну, вебдизайну та дизайну інтерфейсів.

Починаючи з липня, студенти зможуть знайти для себе менторів на сайті платформи у розділі «Менторство». В межах формату будуть проходити групові заняття з менторами, розбір робіт і портфоліо, індивідуальні консультації. Мета формату — спростити пошук менторів та сприяти розвитку молодих фахівців.

Для дизайнерів на початку кар’єри надзвичайно важливі поради від старших товаришів. Стосовно буквально будь-чого: оцінки роботи, пошуку помилок і недоліків, оцінки портфоліо в цілому, порад стосовно пошуку роботи. І тому роль ментора у розвитку фахівців складно переоцінити.

Анатолій Попель, СЕО CASES, засновник Креативної Практики

В межах формату студенти зможуть обрати одного з менторів Креативної Практики. Студенти можуть бачити портфоліо менторів, їхню біографію та спеціалізацію. Базу менторів команда Практики постійно оновлює. Щоб долучитись до команди менторів необхідно подати заявку.

З обраним ментором студенти зможуть взаємодіяти протягом місяця. Працюватимуть студенти як з власними проєктами, так і з навчальними брифами. В першій когорті менторів є напрями графічного дизайну, вебдизайну та дизайну інтерфейсів.

Наша мета — зробити менторство для молодих фахівців якомога доступнішим. Раніше для того, щоб отримати поради артдиректора чи старшого дизайнера, треба було спочатку працевлаштуватися. А завдяки цій програмі у вас може з’явитись артдиректор, навіть якщо ви працюєте на фрилансі.

Анатолій Попель

Формат орієнтовано більшою мірою на тих студентів, хто вже почав формувати портфоліо і має власні перші роботи. Випускники курсів та програм можуть за бажання потрапити в списки кадрового резерву партнерів Креативної Практики.

Довідка

Креативна Практика — це онлайн-платформа для освіти та кар’єри в креативних індустріях, створена командою CASES. Команда створює власні фундаментальні та інструментальні курси, організовує освітні заходи та сприяє працевлаштуванню та кар’єрному розвитку студентів.

Вже сьогодні студенти можуть проходити курси «Основи дизайну», «Графічний дизайн. Композиція», «Основи вебдизайну», «Робота з Photoshop», «Робота з Figma», «Робота з After Effects». 

949
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно