Creative States оголосили про запуск франшизи

17 травня мережа Creative States офіційно оголосила про запуск франшизи. У планах компанії — покрити 13 країн світу і збільшити загальний портфель метрів до 80 тис. м².

«Франшиза Creative States орієнтована на регіони України, а також інші країни світу. Але моя мета — не експансія будь-якою ціною, а серйозна підтримка наших партнерів і досконально грамотний підхід до всього: франчайзі отримає всі дані про бренд, його цінності, місію компанії, налаштування ключових процесів. В Україні у нас вийшло стати новаторами у сфері комерційної нерухомості, прийшов час ділитися експертизою з партнерами. Ми прагнемо передати не тільки практичний досвід ведення бізнесу, але і весь той заряд енергії, який акумулює в собі кожна локація мережі Creative States», — зазначив засновник і СЕО Creative States Ілля Кенігштейн.

Ілля Кенігштейн, засновник і СЕО Creative States

Сьогодні Creative States — це екосистема гнучких бізнес-просторів, що надає офісні рішення для команд будь-якого масштабу. Основне ядро резидентів — міжнародні та українські IT-корпорації, стартапи, венчурні фонди, інноваційні компанії, а також реальний сектор економіки; крім зрілого бізнесу, простори мережі популярні серед фрілансерів. Крім розвиненої офісної інфраструктури та сервісів, Creative States пропонує резидентам доступ до професійного ком'юніті для нетворкінгу, партнерств і кооперації.

«Бізнес-моделі з такими інвестиціями, окупністю і підтримкою зустрічаються вкрай рідко. Щиро заздрю майбутнім партнерам Creative States», — додав співзасновник компанії Франч Роман Кирилович, який відповідає за створення франшизи Creative States.

Інвестиції у запуск однієї локації — від $840 тис., вступний внесок — $100 тис. Проте в компанії розглядають спеціальні умови на перший місяць збору заявок: так при відборі франчайзі персональна знижка на вступний внесок може варіюватися до 50%. Згідно розрахованої фінансової моделі, покупець франшизи щомісяця отримуватиме дивіденди в розмірі $24 тис. Окупність інвестицій — від 3-х років.

Джерело: прес-реліз

706
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно