CREVV отримали 5 нагород Red Dot

Українська студiя CREVV в 2020 році отримала 5 нагород дизайнерської премії Red Dot Award.

Цього року в найвпливовішому дизайн конкурсі оцінювали 6,9 тисяч робіт з 50 країн.

24 інтернаціональні члени журі конкурсу відзначили роботи CREVV у трьох категоріях Red Dot 2020 Communication Design: Brand Design and Identity, Packaging Design та Poster Design.

Проекти вiдзначенi нагородою:

Брендинг та постери KAMA 2 Year Program (Poster Design).

Для Київської Академії Медіа Мистецтв CREVV створили брендинг окремого напрямку: двух-річних програм. Задача полягала у органічній роботі з вже впізнаваним брендом для якого потрібно було розробити нову стилістику комунікації.


Брендинг Shur Shur Stockings (Corporate Design and Identity).

Логотип бренду має 3 ноги, що відсилає до стародавнього символа трискеліон. Саме 3 ноги і довгі коробки, в яких чулки не зминаються, вже встигли стати лавмаркой у багатьох жінок і чоловіків.


Брендинг онлайн школи Skvot (Corporate Design and Identity).

Для Skvot CREVV сформували позиціонування, комунікацію і айдентику, яка, за словами авторiв, змусила змінюватися всi освітні проекти на ринку.


Серія обкладинок Hidden Elements лейблу 1000 xx Place (Packaging Design).

На кожній платівці використовується українській пейзаж, на якому буквально скрили від очей якийсь елемент. Саме ця гра з назвою гурту здобула нагороду.


Брендинг Hardio Cycling Embassy (Corporate Design and Identity).

Це одна з перших робіт CREVV після перезапуску студії. Крім айдентики та роботи над графічним наповненням інтер’єру з Balbek Bureau, дизайнери створили лінійку спортивного одягу. 


Red Dot Award – міжнародна дизайнерська премія, яка існує 64 роки. Переможців визначають у сферах продуктового, комунікаційного дизайну та концепт дизайну. Нагорода Red Dot вручається дизайнерам і компаніям-виробникам за видатну якість та особливі досягнення в дизайні. Роботи, відзначені нагородою, виставляються в Музеї дизайну Red Dot в Ессені — найбільшому у світі зібранні досягнень сучасного дизайну.

Усі роботи відзначені нагородою з’являться на сайті Red Dot Awards у жовтні 2020, а також увійдуть до щорічної книги The International Yearbook Brands & Communication Design 2020/2021. Офіційне нагородження пройде у Бeрліні у жовтні.

CREVV (КРЮ) — мультидисциплінарна студія, яка заснована Наталією Івановою та Антоном Івановим у 2018 році. Студія займається повним циклом проектування брендів, маркетинг-дослідженнями та дизайном. Серед постійних клієнтів студії Uklon, Goodwine, Depositphotos, Pinchuk Foundation, Laba. CREVV працює за принципом проектних команда та співпрацює зі стратегами, копірайтерами, шрифтовиками, ілюстраторами та архітекторами. 

793
CREVV
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно