#даруйукраїнське: до новорічних свят в Україні запустили онлайн-маркет подарунків від локальних виробників

З 8 грудня до 14 січня проходитиме онлайн-маркет святкових подарунків. У ньому беруть участь малі локальні виробники, що своїми силами створюють якісний продукт в Україні.

Основна ідея Новорічного маркету українських подарунків — привернути увагу покупців до локальних виробників і підтримати малий бізнес під час пандемії. За останніми даними*, цього року в Україні припинили роботу близько 700 000 підприємств, третина малого бізнесу втратила 60-80% прибутку і звільнила до 50% працівників.

Наближаються найочікуваніші свята року, коли кожен буде шукати подарунки для своїх друзів, рідних і колег. Ми вкотре хочемо підтримати малий український бізнес і закликаємо всіх дарувати на Новий 2021-й рік товари локальних виробників. Тепер можна не ламати голову над тим, що подарувати близьким на свята, адже на Новорічному маркеті українських подарунків ми зібрали понад 60 000 товарів від 250 малих локальних брендів.

Владислав Чечоткін, співзасновник і CEO партнера проекту ROZETKA

На окремій сторінці товари малих локальних виробників зібрано у 8 категоріях: новорічний декор, товари для дому, креативні подарунки, одяг та аксесуари, косметика, книги та канцелярія, товари для дітей та продукти до святкового столу.

Новорічний маркет українських подарунків — частина глобальної кампанії підтримки малого бізнесу від однієї з найбільших у світі платіжних систем.

З початку пандемії ми активно підтримуємо локальних виробників в Україні й світі, адже сильний малий бізнес — це ознака розвитку економіки. В рамках світової кампанії підтримки малого бізнесу #ПідтримайСвоїх ми ініціювали Новорічний маркет українських подарунків. Тепер кожен охочий зможе зробити дві добрі справи водночас — порадувати близьких сюрпризом і допомогти малому локальному виробникові в цей непростий час.

Віра Платонова, старша віцепрезидентка партнера проекту Visa в Україні, Грузії, країнах СНД та Південно-Східної Європи

*Дані повідомив президент Асоціації платників податків України Грігол Шалвович Катамадзе.

696
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно