Де знайти свого: Happy Paw і Fedoriv Agency знають відповідь

4 жовтня, до Всесвітнього дня захисту тварин благодійна організація Happy Paw у співпраці з маркетинговим агентством Fedoriv оприлюднила проект «Шукай свого в притулках», що нагадує як важливо піклуватися про братів менших. В рамках кампанії креативна команда створила пісню, ролик і серію постерів, які доводять чому варто взяти саме дорослу тварину з притулку.

Існує стереотип, що дорослі тварини не змінюються та не піддаються дресировці. Проте сформований характер це навпаки перевага, бо підліткові кризи залишилися вже позаду і поведінка, зазвичай, більш врівноважена, ніж у молодого песика або кицьки.

Разом з Happy Paw, агентство проілюструвало найпопулярніші ситуацації, до яких люди і дорослі тварини ставляться однаково:

Дорослі тварини дуже круті. Вони не дзюрять бозна-де, бо цінують комфорт і свої нерви так само, як ти. Дорослий песик не буде проти, якщо замість занурення у нічне життя ви разом переглянете вдома серіал. Разом з Happy Paw ми створили цей проект, щоб нагадати, як важливо піклуватися про тварин у будь-який день року і чому не треба боятися брати дорослу тваринку з притулку. 

Fedoriv Agency

Ініціатори проекту закликали інші бізнеси підтримати акцію, повісивши постер у себе в офісі, магазині чи кафе або розмістивши їх на сайті та у соціальних мережах. До проекту вже долучилися відомі українські компанії: MOYO, Sky up, Collar, BEKO, Varvar Brewery, ТМ Сузір’я та інші.

Деталі участі у проекті за посиланням: https://happypaw.fedoriv.com/

948
Fedoriv Group
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно