#ДеньПіжам: Onuka, Ребрик та Вітвіцька закликають долучатися до благодійної акції

Вчора в Україні розпочалася благодійна акція «Всеукраїнський день піжам», покликана зібрати кошти на облаштування сімейних кімнат в лікарнях — місці, де родини можуть проводити час разом зі своїми хворими дітьми.

Такі кімнати от уже три роки будує Фундація Дім Рональда МакДональда. Кімнати працюють у Києві, Львові та Вінниці. За цей час вони вже прийняли понад 7 000 родин. На черзі відкриття у Сумах та Харкові. Але запитів на кімнати понад 20, вони надходять з усієї України. Щоб зібрати кошти, фундація створила «Всеукраїнський день піжам», день, коли люди приходять на роботу чи навчання в піжамі, на знак підтримки родин, які переживають непрості часи і знаходяться в лікарнях зі своїми дітьми.

Onuka, Лілія Ребрик, Анатолій Анатоліч, Соломія Вітвіцька, Олена Шоптенко, Марічка Падалко, Дмитро Шуров, Ольга Цибульська, Ярослава Кравченко, Майкл Щур, Наталка Карпа, Анна Завальська, Вікторія Батуї долучились до акції і зробили публікації у соціальних мережах.

Тисячі людей з усієї країни опублікували фото та сторіс у піжамах: сім’ї, школи, дитячі садки, університети, кафе і ресторани, великі компанії та організації, модельні агенції, представники медіа, зірки та блогери та навіть модельні агенції.

“Ми просимо всіх долучатися до #ДеньПіжам, адже акція по збору коштів триває, — говорить Галина Соловей, директорка Фундації Дім Рональда МакДональда. — Ми віримо, що немає нічого ціннішого за моменти, проведені разом з родиною, особливо під час подолання хвороби і сподіваємося, що #ДеньПіжам прискорить відкриття ще однієї сімейної кімнати”.

Для участі в акції потрібно:

  1. Вдягнути вашу улюблену піжаму
  2. На роботі, навчанні або просто вдома зробити фото в піжамі та опублікувати його у соціальних мережах з хештегом #ДеньПіжам та передати виклик трьом друзям
  3. Підтримати відкриття Сімейних Кімнат у лікарнях України:
  • Зробити внесок на будь-яку суму за посиланням https://rmhc.org.ua/donate/
  • АБО
  • Надіслати sms на номер 88009 (одна sms вартістю 10 грн.)

Усі зібрані кошти буде направлено на відкриття Сімейних Кімнат у лікарнях України.

Новини і детальна інформація про Всеукраїнський день піжам на сторінці https://www.facebook.com/events/2568154733299680/

715
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно