Depositphotos анонсував конкурс для дизайнерів

Міжнародний фотобанк Depositphotos запустив #homescreenchallenge — конкурс для дизайнерів, у рамках якого пропонує створити набір унікальних іконок для iOS 14 і виграти новий iPhone 12.

«Ажіотаж довкола виходу нової версії iOS, що дозволяє повністю персоналізувати екран свого iPhone, не вщухає з моменту анонсу цієї фічі. Графічний дизайнер з Сан-Франциско Траф менше ніж за тиждень заробив більше $100 000 на іконах для iOS 14, кількість публікацій з трендовим хештегом #ios14homescreen продовжує зростати кожен день. Ми вирішили що це класна можливість для користувачів з усього світу проявити свою креативність і запустили тематичний конкурс», — говорить Тарас Боровик, креативний директор Depositphotos.

Конкурс для дизайнерів #homescreenchallenge триватиме до 25 листопада. Надсилати можна необмежену кількість наборів, в кожному з яких може бути до 20 стандартних іконок на вибір. Кожен набір іконок має відрізнятися унікальним тематичним дизайном. Правила участі, журі, призи і вся детальна інформації на сторінці конкурсу.

Джерело: CreativityUA

585
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно