Дерева замість стін і ліжко в лісі: нова кампанія для нерухомості від SODA Creative & Digital

О2 Residence — це житловий комплекс від SAGA Development, розташований серед лісу в 20 км від центру міста. Сучасна малоповерхова архітектура, озеро, ліс і повна відсутність всього, за що ми лагідно ненавидимо місто. SODA Creative & Digital створила рекламну кампанію «Ліс замість стін», що розкриває головну перевагу О2: близькість до природи.

Традиційна реклама девелоперів — це візуалізації будинків та щасливі люди з легким флером шаттерстока. SODA відмовилась від цього і змонтувала в лісі 5 житлових зон: спальню, їдальню, вітальню, дитячу і кабінет. Кожна з них — про чуттєву і дуже просту радість, яка є на природі і рідко доступна в місті. Про емоції від будинків, де замість будильнику птахи, замість килиму трава, а саундтрек створює озеро.

Кожна зона має вигляд, наче ось-ось у кадр має зайти людина або ж вона щойно з нього вийшла. І для кожного картинка виглядає так, наче ця спальня чи вітальня у лісі — саме для тебе. Ми заклали в кампанію відчуття місця, де можна бути офлайн, де весь ліс - для тебе, і можна бути собою та з собою.

креативна стратегиня SODA Creative & Digital Галя Танай


Минулого року ми помітили цікаву тенденцію: потенційні клієнти або навіть випадкові перехожі, потрапляючи на територію О2 Residence, буквально з першого погляду закохувалися в ліс, озеро та оточення. Вони прагнули залишитися довше, насолодитися тишею, співом птахів, подихати чистим повітрям. Я й сама, приїжджаючи до О2 Residence, буквально розчиняюсь у його природі, - розповіла бренд менеджерка проєкту О2, Альона Галака

Коли Soda запропонувала нам ідею «Ліс замість стін», ми відразу зрозуміли: це те, що потрібно! Ця кампанія максимально точно відображає наші спільні з клієнтами відчуття. Картинка, яку ми отримали у результаті, на 100% співпадає з настроєм від відвідування О2 Residence.



Кампанія реалізована спільно з The Gate Agency.


682
SODA
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно