Digital-агенція LOBODS виграла тендер «Біосфера» на супровід ТМ «Фрекен БОК»

Digital-агентство LOBODS займатиметься розвитком соцмереж "Фрекен БОК" у 4 країнах: Україні, Казахстані, Білорусі та Молдові. Команда буде фокусуватися на комплексному розвитку сторінок бренду у Facebook та Instagram на міжнародному рівні, а також виробництві контенту та впровадженні додаткових механік просування: AR-ефектів, influencer marketing.

«Звичайно, ми раді співпраці з таким брендом, як «Фрекен БОК». Попереду чекають цікаві виклики та не менш цікаві досягнення. Ми плануємо дивувати підписників «Фрекен БОК» класним контентом та креативними механіками, щоб досягти 100% WOW-ефекту».  

Команда LOBODS

 «В наш час турбулентності люди проводять все більше часу у соцмережах, намагаючись знайти там позитив, якого так не вистачає в реальності. Ми хочемо дати їм якнайбільше корисного, яскравого та підтримуючого контенту, щоб допомогти пережити разом цей непростий період. У нас просто космічні плани щодо запуску інтерактивів, челенджів, лайфхаків, рецептів від блогерів, які не дозволять нудьгувати на карантині всій сім'ї. Підписуйтесь на нашу сторінку https://www.instagram.com/frekenbok_ukraine, вже в грудні у нас буде дуже гаряче!» - 

Свердлина Світлана, менеджер з просування ТМ «Фрекен БОК» щодо планів розвитку соцмереж бренду на 2021 рік.

"Биосфера" – один із найбільших в Східній Європі та Центральній Азії виробників та дистриб'юторів товарів для дому, гігієни та професійного використання.

LOBODS – digital агенція, що спеціалізується на просуванні в соціальних мережах, розробці та втіленні креативних стратегій, дизайні веб-сайтів та створенні фірмового стилю.

593
LOBODS
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно