#ділисяусмішкою: в Україні запустили проєкт, що здійснює мрії бабусь і дідусів

У червні та липні в Україні пройде соціальна ініціатива «Ділися усмішкою з Lay’s». Її мета — допомогти людям поважного віку з усієї України та здійснити їхні заповітні мрії: політати на повітряній кулі, навчитися танцювати танго чи покататися на мотоциклі. Проєкт реалізовано у партнерстві з благодійним фондом «Життєлюб».

Протягом проєкту бренд Lay’s перераховує до БФ «Життєлюб» одну гривню з кожної купленої пачки. Ці кошти підуть на забезпечення пенсіонерів продуктовими наборами та втілення їхніх мрій. Продовженням ініціативи стане фотопроєкт «Зіркові Ба та Ді», у якому візьмуть участь українські співаки, актори та відомі діячі разом зі своїми бабусями й дідусями.

Чомусь вважається, що мрії лише для молоді. Мовляв, тільки в юності можна мріяти про стрибок із парашутом, підкорювати гори та опановувати нові музичні інструменти. А людям на пенсії зостається лише дивитися серіали по телевізору та доглядати грядку. Але це зовсім не так. Зараз мені 65, і я все ще мрію. Так само як в юності, коли кожен день був схожим на неймовірну пригоду. Цей проєкт подарує усмішку тим, хто не втратив віри в дива, і доведе, що мріяти ніколи не пізно.

Антоніна Рябчун, життєлюбка й обличчя проєкту

Кожен охочий може приєднатися до ініціативи: придбати Lay’s або зробити на сайті донейт, що допоможе людям похилого віку реалізувати прагнення до нових вражень. Українці спостерігатимуть за здійсненням мрій Ба та Ді в емоційному відеопроєкті, що буде поширений у соцмережах і на сайті бренду.

Компанія PepsiCo, до якої входить бренд Lay's, вже багато років створює благодійні ініціативи в Україні та десятках країнах світу. Соціальний проєкт “Ділися усмішкою” об'єднає всіх небайдужих заради великої мети — підтримати людей поважного віку та здійснити їхні великі й маленькі мрії. Однак ми розуміємо, що важко мріяти, поки не задоволені базові потреби. Тому протягом трьох літніх місяців будемо забезпечувати продуктовими наборами одиноких Ба та Ді з двадцятьох містечок України.

Уляна Кравченко, менеджер із маркетингу бренду Lay’s

Підопічні місцевих соціальних служб тричі отримають пакунок продуктів, якого вистачає на 2-3 тижні. До набору входять продовольчі товари тривалого зберігання: цукор, крупи та консерви, соняшникова олія, чай та солодощі.

Благодійний фонд “Життєлюб” більш ніж вісім років покриває базові потреби людей поважного віку та організовує їхнє дозвілля. Як ніхто інший ми знаємо, що наші Ба та Ді живуть активним життям: хтось мріє переплисти Босфор, а хтось — політати на дельтаплані чи навчитися кермувати. Завдяки проєкту з Lay’s сміливі мрії життєлюбів стануть реальністю, і в них з’явиться ще один привід для усмішки. Приєднуйтесь і ви: якщо знаєте Ба чи Ді, які не бояться мріяти, поділіться їхньою історією на сайті проєкту або у соцмережах із хештегом #ділисяусмішкою.

Тіна Михайловська, співзасновниця БФ «Життєлюб»


749
Lay's
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно