Дивіться тизер фільму «Гудбай, фешн!» — про професійне вигорання та пошук себе

Команда фільму «Гудбай, фешн!» представила перший тизер майбутньої картини.

Фільм заснований на особистому досвіді режисерки та сценаристки Світлани Ліщинської («Бальний король», «Невидимий батальйон»), яка пережила вигорання та чотири роки пропрацювала у комісійному магазині.

«Гудбай, фешн!» розповідає про 36-річну Поліну — перфекціоністку, яка прагне влаштувати своє життя за соціальними стандартами, внаслідок чого у неї розвивається депресія. Поліна влаштовується працювати в комісійний магазин: там спокійно, але доводиться продавати неідеальні речі неідеальним людям. Вона стоїть перед вибором: повернутися до престижної роботи, яка її руйнує, чи залишитись у недосконалому світі й бути щасливою.

Роль Поліни у тизері втілила акторка Ксенія Жданова («11 дітей з Моршина»). Також у відео можна побачити Соломію Кирилову (Leopolis Night — лауреат 12-го Одеського кінофестиваля), що зіграла покупчиню, якій наснився дивний сон.

Більше інформації про проєкт на сторінці фільму у Facebook.

Зауважимо, що тема вигорання стає дедалі актуальнішою. 2019 року ВООЗ оновила Міжнародну класифікацію хвороб, де вигоранню була приділена особлива увага. А опитування 2017 року показало, що 64% українців стикнулися з емоційним вигоранням. У «Гудбай, фешн!» тема вигорання буде показана через призму власного досвіду учасниць команди фільму.

Проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду. 


501
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно