Дія.Бізнес та FAVBET провели Форум спортивного маркетингу в Одесі

22 жовтня 2021 року центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі спільно з FAVBET, FAVBET Foundation провели Форум спортивного маркетингу. Інформаційними партнерами стали телеканали Футбол 1/2/3.

За словами засновника центру Дія.Бізнес в Одесі Олександра Верника, форум став цікавим не тільки для тих, хто працює в сфері спорту.

«Це освітній захід про те, як правильно вибудовувати маркетинг комунікації та в цілому бізнес у сфері спорту. Безумовно, багато говориться про діджитал, про те, які інструменти використовують в комунікаціях з аудиторією, про нові напрями в спорті, зокрема, кіберспорті», — зазначив Олександр Верник.

Ксенія Тюрікова, керівниця PR-департаменту FAVBET:

«Для команди FAVBET честь бути партнерами та співорганізаторами проекту «Форум спортивного маркетингу», який є рольовим прикладом об'єднання відповідального бізнесу, ком‘юніті підприємців та органів державної влади. Ми підтримуємо інновації і проривні знання, і втілюємо візію компанії в конкретних діях та освітніх проектах формату Lifelong learning».

Маріанна Ковеня, керівниця БФ «FAVBET Foundation»:

«FAVBET Foundation, благодійний фонд міжнародної компанії FAVBET, другий рік поспіль створює в Україні можливості для розвитку освіти і безкоштовного отримання сучасних прогресивних знань для всіх охочих. Наша команда працює над створенням в Україні екосистеми соціального позитивного впливу. Ми фокусуємося на благодійних, корпоративних та impact-проектах. Тільки за рік фонд реалізував понад 50 ініціатив і продовжує нові».

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» та ведучий програми «Великий футбол» Олександр Денисов:

«Я хотів донести, як виглядає футбол очима нашого глядача, споживача, як наші вболівальники дивляться футбол, та в якій пропорції».

Серед спікерів події також були:

Артем Мілевський — футболіст, youtube-блогер, амбасадор Favbet

Роман Бебех — спортивний блогер, коментатор

Іван Піроженко — футбольний агент

та інші


Виступи спікерів можна безоплатно переглянути на Facebook-сторінці центру Дія.Бізнес в Одесі.  

398
FAVBET
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно