Дизайнери українських креативних агенцій отримали золоту нагороду Young Lions

Міжнародний фестиваль креативності Cannes Lions — це глобальне місце зустрічі представників комунікаційної та маркетингової індустрій. За головну нагороду змагаються майже 32 000 робіт, які оцінює міжнародне журі складом понад 400 чоловік.

Цього року українські молоді креатори здобули золоту нагороду Young Lions на Міжнародному фестивалі креативності Cannes Lions у категорії «Дизайн».

Команда дизайнерів у складі Данила Нестеревича із агенції Banda та Вікторії Москофіді із агенції Bickerstaff.893 найкраще, на думку журі, відтворила завдання брифу — створення дизайну головної сторінки сайту Форуму Молодих Лідерів One Young World.

Як зазначалося в брифі, стратегічним завданням редизайну сайту One Young World було привернути інтерес молоді.

Ми хочемо, щоб вони захотіли відвідати наш вебсайт і збільшити час, який вони проводять на ньому. В ідеалі рішення має відображати головні тренди та потреби молоді в нинішній час.

підкреслювалося в брифі

Креативна пара обіграла слово ONE, поклавши на нього смислове та емоційне навантаження і зробивши сучасний логотип. Саме цільне рішення стало свого роду маніфестом. Все починається з одного, першого — з ONE DREAM, ONE IDEA, ONE KICK, ONE SPEECH. У цей смисловий ланцюг вкладається ONE YOUNG FORUM. Таке рішення, на думку авторів, дає можливість більш широкого використання, зокрема в соціальних мережах.

Через пандемію фінальний етап змагання молодих креаторів Young Lions проводився в режимі онлайн.

Джерело: CreativityUA 

792
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно