Для Київради створять новий сучасний сайт. Оголошено тендер на розробку документації

На платформі ProZorro оголошено тендер на розробку проєктно-кошторисної документації на створення офіційного сайту Київської міської ради та системи електронного проходження проектів рішень. На це буде виділено 50 тис. грн.

Нинішній сайт Київської міської ради

На новому сайті планують зробити онлайн-трансляції засідань (через YouTube), пошук по депутатам і комісіям, можна буде знайти інформацію про участь громадян в роботі ради (загальні збори, громадські слухання, місцеві ініціативи). Крім того, на сайті планується розмістити онлайн-форми: «Повідомити про корупцію», «Запит на публічну інформацію», «Написати депутату», «Зворотний зв’язок» тощо.

В умовах тендеру зазначено, що тендерні пропозиції можна подавати до 10 лютого, а кінцевий строк виконання робіт за тендером — 30 квітня 2021 року.

У 2021 році ми дійсно хочемо мати адекватний сайт, який спростить усім нам життя. Сайт сучасний, із мобільною версією, функціоналом, а головне (нарешті): модулем проходження проектів рішень та реалізації інструментів прямої демократії. Так, коштів у нас із вами на це небагато: 49 900 грн. Але це на розробку саме проєктно-кошторисної документації. Тож, якщо у когось з нами співпадають думки та бажання — подавайтесь на закупівлю.

Секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко


Джерело: itc.ua.

628
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно