До Дня закоханих комунікаційна агенція Postmen створила шкарпетки-валентинки для ЗСУ

Цьогоріч головний об‘єкт кохання всіх українців — це ЗСУ. Їхні вчинки є найпотужнішим проявом турботи та любові. Тож День закоханих — це чудова нагода зізнатися у коханні та висловити вдячність нашим захисникам і захисницям.

З цією метою комунікаційна агенція Postmen відкрила банку для збору коштів на шкарпетки-валентинки для військових. Команда агенції пропонує загорнути обійми та слова вдячності в єдиний подарунок — листівки з побажаннями та теплі шкарпетки з унікальним дизайном «Закохані в ЗСУ».

Війна вносить свої поправки в усі свята, традиції привітання і подарунки. Ми модернізували традиційні валентинки, щоб вони могли зігрівати нашу справжню любов — бійців ЗСУ на передовій», — керівник комунікаційної агенції Ярослав Ведмідь.

Щоб доєднатися до ініціативи агенції, потрібно перерахувати донейт і залишити теплі слова захисникам у підписі до транзакції або в особистих повідомленнях на сторінках Postmen.

14 лютого збір буде закрито!

Послання кожного учасника ініціативи буде перенесено на валентинку з унікальним дизайном, розробленим Postmen, і разом зі шкарпетками відправлено на Донецький напрямок. Результатами агенція поділиться на своїх сторінках у соцмережах.

Тож кожен зможе огорнути теплом і любов’ю тих, хто сьогодні цього заслуговує і потребує найбільше💛

4384
Postmen
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно