Допомагаємо захищати: агентство provid спільно з The Mozart Group створили мінібібліотеку з тактичних та практичних знань для ЗСУ

Щоб розширити доступ до життєво важливої інформації, міжнародна організація The Mozart Group спільно з командою provid створили вебверсію бібліотеки знань, яку можна переглянути за посиланням, а також спеціальний застосунок для мобільних телефонів з онлайн доступом до матеріалів. Тепер доступ до бібліотеки українською є в кожного військового з України.

The Mozart Group об'єднала у собі досвідчених військових експертів з різних країн світу. Кожен з команди пройшов неабиякий шлях та не одну гарячу точку, від Іраку та Афганістану до Сирії. Тому вони обрали своєю місією допомогти українським військовим одразу в декількох напрямках, серед яких обмін досвідом, тактичними навичками та вмінням поводитися зі зброєю. Спеціально для українців була розроблена сучасна програма тренувань та база знань, де зібрана корисна інформація: від тактики ведення бою до конкретних інструкцій з використання зброї та вибухівки й надання медичної допомоги.

«Знання життєво необхідні на фронті та поблизу ліній зіткнення. Вони на рівні зі зброєю можуть допомагати військовим знищувати ворога та перемагати, тож важко недооцінити значення таких продуктів для військових», — коментує Енді Мільборн, засновник The Mozart Group.

Неабияку увагу було приділено адаптації, перекладу, та практичному застосуванню інформації, що представлена в базі знань. Експерти команди The Mozart Group спільно з українськими військовими ретельно відібрали матеріали для бібліотеки, враховуючи їх актуальність та відповідність сучасним тактикам ведення боїв.

«Бібліотека для українських військових — це ще одна зброя і помічник на шляху до нашої перемоги. Робота над проєктом продовжується до остаточної перемоги, що, ми віримо, буде вже незабаром. Ми пишаємось тим, що проєкт було створено в найкоротші терміни завдяки координації великої команди експертів з різних країн та команд з України. Для розробки окремих розділів застосунку були залучені фахівці з луцької компанії ideil, а київська PR-команда PLEON Talan працювала над контентом для бази знань», — додає Юрій Дума, директор агентства комунікацій provid.

888
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно