Droga5 London створили нову брендову кампанію для Setapp

Всесвітньо відома креативна агенція Droga5 London створили глобальну бренд-кампанію для Setapp, першого незалежного сервісу програм за підпискою для Mac, iPhone та iPad від української компанії MacPaw. Setapp надає доступ до каталогу 190+ застосунків, щоб допомогти користувачам із виконанням будь-яких завдань.

Нова бренд-кампанія «Не відволікайся — обирай Setapp» побудована навколо трьох комедійних відео, режисером яких став титулований Джефф Лоу. Кожен з роликів демонструє абсурдно-драматичні наслідки того, що може статися, якщо не завершити розпочате. 

Відео «Змія» розповідає про чоловіка зі страхом змій, який залишився під гіпнозом, після того як терапевт відволікся на дзвінок під час сеансу
У відео «Хованки» батько лишає сина ховатися за занавіскою до старості.
У «Зникненні» чарівник влаштовує щезнення чоловіка, але забуває повернути його назад, прирікаючи дружину на вічні пошуки.

В основі трьох відео — оновлена стилістика і концепція бренду Setapp. Дизайн, розроблений агенцією droga5, спирається на візуальну мову Інтернету, використовуючи звичні підказки, зокрема індикатор завантаження та поп-ап вікна, щоб донести ідею кампанії. Над новим стилем працювали відомі художники, серед яких: Тайлер Шпенглер, Єва Кремерс, Елена Ксауза, Демієн Вейгілл, Ліанн Рул, Алекс Тейт, Меттью Купер та Уолтер Ньютон.

Всесвітня кампанія стартує 18 серпня онлайн та у соцмережах з метою привернути увагу нової аудиторії до бренду Setapp.

Нова кампанія — перше масштабне промо Setapp з моменту запуску три роки тому. Вона знаменує новий маркетинговий підхід сервісу, спрямований на впізнаваність бренду, на відміну від попереднього, орієнтованого лише на ефективність та результат.

Нова кампанія є ідеальною презентацією сервісу Setapp. Вона обігрує ідею, як інструменти для підвищення продуктивності допомогають зосередитися на завданні. Саме це і є головною цінністю Setapp для індивідуальних та корпоративних користувачів, зокрема тих, які працюють дистанційно.

Олександр Косован, CEO та засновник Setapp

Якщо ви це читаєте, цілком ймовірно, що ви почали якусь задачу, відволіклись і опинились тут. Якщо це про вас зараз або в будь-якій іншій ситуації — вам потрібен Setapp. Каталог програм, які допоможуть завершити будь-яке завдання.

Ед Редгрейв, креативний директор Droga5 London

Droga5 London — це саме та команда, яка мала втілювати це бачення. Ми знайшли спільну мову з першої зустрічі, і було очевидно, що ця команда працюватиме над проектом. Ця кампанія розпочинає нову еру для бренду Setapp з інноваційною креативністю, яка служить жартівливим нагадуванням про важливість завершувати справу.

Ярослав Степаненко, Product Marketing Manager та Head of Growth Setapp

Про Setapp 

Setapp​ — це провідний незалежний сервіс підписки на застосунки для macOS і iOS. Setapp надає доступ до бібліотеки з 190+ застосунків для Mac, iPhone і iPad від провідних світових розробників. У 2019 компанія Setapp була названа однією з 10 найбільш інноваційних компаній в Європі за версією Fast Company і найкращим SaaS-рішенням для підвищення продуктивності за версією SaaS Awards. ​Setapp for Teams​ забезпечить команди доступом до потрібних інструментів для компаній будь-якого масштабу з єдиним рахунком. Логотипи, скріншоти та інші медіа-матеріали можна знайти в ​прес-кіті​ Setapp.

Про droga5

Droga5 London — креативна і стратегічна рекламна агенція, яка працює з такими клієнтами як Amazon, Barclaycard, Coca-Cola та Kimberly-Clark. Агенція заснована в 2013 році і є частиною мережі Droga5 зі штаб-квартирою в Нью-Йорку, яка була заснована в 2006 році креативним директором Девідом Дрогою.

Droga5 New York стали «Агенцією десятиріччя» за версією видання Ad Age у 2010 році, а також були обрані «Агенцією року» у 2019 році за версіями Ad Age та AdWeek. Droga5 London стали “Незалежною агенцією року” у 2018 році.

1407
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно