Електронна музика на тлі замків України: MEGOGO LIVE покаже проєкт EVE8

У п’ятницю, 30 квітня, о 20:00 на альтернативному музичному каналі MEGOGO LIVE стартує показ проєкту EVE8. Це серія із десяти лайвів за участі українських електронних музикантів, які відіграють у неймовірних куточках України — від Кам’янець-Подільської фортеці до Підгорецького замку.

Проєкт EVE8 створений ще у 2019 році, він нагадує про унікальні архітектурні пам’ятки з усієї Україні та дає можливість актуальним електронним виконавцям заявити про себе. У проєкті взяли участь: Nastia та Daria Kolosova (b2b-сет), Koloah, MANU & KRUTЬ, Cepasa, Bejenec, Stanislav Tolkachev та Monoconda.

Кожна серія присвячена новій культурній пам’ятці, серед них: Підгорецький замок, місто-фортеця Тустань, Невицький замок, Кам’янець-Подільська фортеця, Аккерманська фортеця, замок Паланок, Олеський замок, Свірзький замок, Золочівський замок.

Щоп’ятниці, від 30 квітня, о 20:00 на MEGOGO LIVE відбуватиметься показ нового відеоепізоду. Додамо, що перегляд каналу MEGOGO LIVE на MEGOGO абсолютно безкоштовний. Контент також буде у вільному доступі на медіасервісі MEGOGO.

EVE8 реалізований за підтримки Українського культурного фонду.

Нагадаємо, MEGOGO LIVE – перший і єдиний в своєму роді розважальний канал про українську молодіжну культуру, створений медіасервісом MEGOGO. Канал стрімко розвиває проекти власного виробництва.

1040
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно