Епіцентр з агенцією Postmen реалізують першу zero waste виставку в Україні та світі

25 лютого виповнюється 150 років від Дня народження Лариси Косач-Квітки, видатної Лесі Українки, поетеси, драматургині, перекладачки, фольклористки, культурної та громадської діячки.

З нагоди ювілею мережа торгових центрів «Епіцентр» стала партнером проєкту «Леся Українка: 150 імен», який створений Міністерством культури та інформаційної політики спільно з агенцією Postmen.

«Віримо у свою країну та працюємо заради її розвитку — орієнтири, на яких ґрунтується бізнес-групи компаній “Епіцентр”», — зазначила Галина Герега, засновник та голова товариства. Саме тому щороку Епіцентр не лише підтримує важливі культурні та соціальні заходи, а й долучається до благодійності та допомагає реалізовувати національні проєкти, зокрема, вшанування пам'яті такої яскравої, відомої всьому світові постаті як Леся Українка.

Також Епіцентр з агенцією Postmen вирішили продовжити масштабний мистецький проєкт «Леся Українка: 150 імен» та реалізують першу zero waste виставку в Україні та світі. Залучені до проєкту дизайнери перетворять всі матеріали виставки на дизайнерські речі. Банери — на сумки, дерево — на рамки для принтів, тканину і текстиль — на одяг.

Під час роботи мистецького проєкту в Українському Домі агенція Postmen разом з Епіцентром налагодить подальше використання і переробку матеріалів експозиції: банерів, текстилю і тканин. Згодом колекцію «Леся Українка: 150 імен» Епіцентр представить на окремій події.

Нагадаємо, Міністерство культури та інформаційної політики разом з Postmen, а також офіційними партнерами проєкту — Епіцентр, Нова пошта та Zagoriy Foundation, запрошують креативні індустрії, українських виробників, громадські та культурні кола активно використовувати айдентику «Леся Українка: 150 імен», в тому числі для створення ексклюзивних та лімітованих продуктів, брендованих сервісів чи інших рішень.

За посиланням: identity.150imenlesi.org — кожен охочий безкоштовно може завантажити необхідні візуальні матеріали, щоб на їх базі створити власні ілюстрації, проєкти та продукти.


688
Postmen
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно