EVO та Rozetka запустили безкоштовну школу електронної комерції

9-го липня стартувала безкоштовна освітня онлайн-платформа для підприємців “Школа Ecomа” від EVO (Prom, Zakupki.Prom, “Вчасно”) та Rozetka — найбільших гравців ринку електронної комерції в Україні. У першому заході школи — онлайні-марафоні “Бізнес-руханка” — взяли участь 7 тисяч підприємців.

Що це?

Тут навчатимуть, як відкрити онлайн-магазин, відокремитись від конкурентів, налагодити системний бізнес, знайти постачальників, вигідно продати, купити, орендувати майно, оцифрувати бізнес, знайти додаткові канали продажів та вийти на нові ринки, тощо. Всі навчальні матеріали — відео, статті, інструкції — від практиків і лідерів українського eкому. Тільки на Prom і Rozetka будують бізнес понад 70 тисяч українських підприємців.

Для кого?

Платформа — для кожного, хто хоче розпочати і розвивати свою справу в онлайні.

“Ми віримо в самореалізацію людей через підприємництво в широкому сенсі цього поняття. Для нас підприємець — це людина, яка бере на себе відповідальність за зміну свого життя або оточення за допомогою власних дій. Незалежно від того, яка це діяльність — організація ОСББ, виробництво свого продукту, продаж товарів в інтернеті, бажання перевести свою компанію на електронний документообіг — продукти EVO існують для того, щоб створювати умови для такої самореалізації”

— вважає Микола Палієнко, співзасновник групи компаній EVO.

"Ми в Rozetka розуміємо, як і що робити, для того, щоб інтернет став ключовим джерелом продажів. Знаємо, як будувати сервіс, як працювати з клієнтами і виконувати свої обіцянки. Зараз дуже важливо підтримати малий бізнес, підприємців, які тільки починають свій шлях або проходять непростий період через карантин і економічний спад. Ми раді розділити з ними свої знання та експертизу "

 — сказав Владислав Чечоткін, співзасновник онлайн-рітейлера Rozetka.

Як відбуватиметься навчання?

Курси поділені за трьома рівнями складності: для початківців та досвідчених підприємців, готових до “прориву” чи зміни напряму бізнесу.

Курс можна обрати самостійно або пройти тест і отримати рекомендації, з чого почати. Темп та формат навчання учасник визначає самостійно — рухатися темами поступово або вивчати вибіркові модулі, що цікавлять найбільше. Після закінчення курсу можна пройти тестування, переконатись у засвоєнні матеріалу і отримати сертифікат.

На старті контент Школи Ecoma — від фахівців і клієнтів маркетплейсів Prom.ua і Rozetka, майданчика державних і комерційних закупівель Zakupki.Prom.ua, сервісу електронного документообігу “Вчасно”. Програма постійно поповнюватиметься новими матеріалами та спеціалізованими курсами. Тут же відбуватимуться вебінари та онлайн майстер-класи. У планах — навчати не лише продавців, але й покупців: як безпечно та зручно купувати в інтернеті.

Перший захід школи — Всеукраїнський безкоштовний онлайн-марафон “Бізнес-руханка” — подивилися понад 7 тисяч підприємців, сотні охочих протягом марафону вже зареєструвалися у Школі Ecomа.

Організатори Школи Ecoma

EVO — українська продуктова IT-компанія, що 12 років розвиває ринок електронної комерції. Проекти компанії: Prom, Bigl, Shafa, Crafta, IZI, Kabanchik, Zakupki.Prom, Аукціони.Prom, “Вчасно”, Deal, Satu.

Rozetka — лідер електронної комерції України в B2C сегменті. На ринку — 15 років. Входить до десятки найдорожчих брендів в Україні і має один з найвищих NPS серед рітейлерів України

Prom — найбільший маркетплейс України, де продаються понад 100 мільйонів товарів від десятків тисяч підприємців з усієї країни.

Zakupki.Prom — найбільший майданчик державних і комерційних торгів, офіційний учасник системи електронних публічних закупівель Prozorro.

“Вчасно” — сервіс миттєвого обміну електронними документами. Дає змогу підписувати, надсилати, отримувати та зберігати документи онлайн. 


800
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно