«Фантастичні українці»: в листопаді на телеканалах покажуть цикл документальних фільмів про сучасних митців

«Чим більше уваги до культури, тим багатша нація» — переконані творці проєкту «Фантастичні українці». Їх команда відзняла 4 фільми. Вустами самих митців розкажуть про сучасні українські кіно, музику, літературу та візуальне мистецтво.

Глядач почує роздуми героїв про стан українського сучасного мистецтва й дотепер секретні історії із творчого досвіду від зірок першого ешелону — обіцяють творці «Фантастичних».

Зокрема Юрій Горбунов розкаже, як відзняти фінансово успішне кіно. Ірма Вітовська — про реалії акторської професії. А Сергій Созановський спрогнозує майбутнє для української кіноіндустрії. Від Макса Барських почуємо інсайди про перфекціонізм в роботі. Від Alyona Alyona — про тернистий шлях щирої реперки й пошуки себе. Олег Скрипка на камеру пригадає, як в Україні з‘явився рок і відгримів хіт «Танці». Жанна Кадирова розкаже, як це представляти Україну на «Венеційській бієнале». Ірена Карпа — про те, як не зраджувати собі й заробляти на власних книгах.

Близько 90 талановитих й популярних митців, що є втіленням української культури сьогодні, відзнялись у проєкті «Фантастичні українці» і розповіли про важливі досягнення, впливових особистостей і майбутні вектори розвитку культурних індустрій.

Проєкт «Фантастичні українці» реалізується за підтримки Українського культурного фонду.

Джерело: прес-реліз

614
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно