Fedoriv Agency створили нову кампанію для robota.ua

Нова кампанія, створена креативною командою Fedoriv Agency, пропонує зробити крок до комфортного життя без зайвого стресу, віднайти той самий work-life balance та переглянути вакансії на robota.ua.

На початковому етапі команда агенції провела дослідження і з’ясувала, що 50% українців відчувають постійний стрес через свою роботу. Вони шукають інші варіанти, не просто щоб знайти нове місце, а щоб втекти від теперішнього, яке псує їм життя: не залишає часу на хобі та сім’ю.

«Поспілкувавшись з представниками 12-ти різних професій, ми зрозуміли, що всі вони — від комірника до журналістки модного видання — мають щось спільне. А саме: дуже довго терплять погану роботу. Найчастіше, занадто довго.

Тому ми звертаємося до тих, кому бракує мужності, як іноді кожному з нас. Нас цікавлять усі українці, які незадоволені своєю роботою, але бояться її міняти. Ми хочемо, щоб за допомогою бренду robota.ua вони зрозуміли: якщо робота псує життя — це привід задуматися і подивитися вакансії», — зазначає Олександр Приходько, стратег в Fedoriv Agency.

Як зазначають представники robota.ua, понад три мільйони кандидатів уже обрали сервіс у якості платформи для пошуку нового місця працевлаштування, й щодня кількість розміщених резюме зростає. У новому році компанія має за мету збільшити аудиторію і закріпити лідерські позиції на ринку.

«Нам є, що показати: найбільша кількість пропозицій від провідних українських та міжнародних компаній, зручна система рекомендованих вакансій, інструменти для моніторингу зарплат, інтерактивна мапа в додатку — словом, безліч сучасних функцій для швидкого і комфортного пошуку роботи. Ми високо цінуємо таку довіру й у 2021 році продовжимо оновлювати продукт, щоб якомога більше пошукачів знайшли місце, де на них чекають», — коментує Юлія Далібук, Communication & PR manager robota.ua.

Robota.ua почала 2021 рік масштабною телевізійною та діджитал-кампанією. Ролики можна побачити на ТБ, в YouTube, у мобільних додатках та соцмережах. Команда Fedoriv Agency розробила нову креативну платформу, оновлену стратегію та позиціювання. 

Джерело: CreativityUA

1338
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно