Фестиваль для всіх: MEGOGO перекладатиме жестовою мовою Respublica FEST

Із 27 по 29 серпня у стінах Старої фортеці Кам'янця-Подільського відбудеться 11-тий фестиваль музики та стріт-арту Respublica FEST. За участі соціальної ініціативи «Дивись як чутно», що створена медіасервісом MEGOGO, люди з порушеннями слуху зможуть «почути» виступи рок-музикантів.

У рамках фестивалю буде відведено спеціальне місце біля сцени, де в режимі реального часу працюватимуть перекладачки жестової мови Лада Соколюк і Анфіса Худашова.

Учасники ініціативи «Дивись як чутно» перекладатимуть пісні артистів головної сцени, серед яких: «Один в каное», «Жадан і Собаки», «ГуляйГород», KHORS і виконавець Степан Гіга. Ознайомитися із лайн-апом фестивалю можна за посиланням.

Нагадаємо, соціальна ініціатива «Дивись як чутно», що заснована медіасервісом MEGOGO, створює можливості перегляду кращого світового контенту для глядачів із порушеннями слуху, роблячи переклад жестовою мовою, а також — з проблемами зору, створюючи тифлокоментарі. На MEGOGO є окремий розділ із продуктами жестовою мовою, а також доступний інтерактивний телеканал «Дивись як чутно», який збирає подібний контент для глядачів різного віку.

Зазначимо, Respublica FEST — це перший фестиваль України, який віддає один із днів для шоукейсу молодих українських виконавців, а також єдиний інклюзивний музичний фестиваль країни. Respublica запрошує інклюзивні гурти та глядачів, створюючи для них запрошення на фестиваль зі шрифтом Брайля, майданчики для жестових перекладачів, спеціалізовані біотуалети, профільні інклюзивні ГО, пандуси і трапи до сцен та багато іншого.

412
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно