Фільм "Анна" отримав нагороду на Ennesimo Film Festival

Нове досягнення команди короткометражного фільму "Анна" – перемога на міжнародному фестивалі короткого метру Ennesimo Film Festival, що відбувається в Італії з 2015 року. 

Синонпсис. Анна, мама-одиначка середнього віку, живе у невеликому промисловому містечку на охопленому війною сході України. Вона відчайдушно прагне змін. ЇЇ увагу привертає реклама по радіо, і вона вирішує піти на вечірку для іноземців, що подорожують у пошуках кохання.

Автор і режисер фільму Декель Беренсон, відзначений нагородами ізраїльський кінорежисер і сторітелер, що живе і працює в Лондоні. "Анна" – це ко-продукційний проект України, Ізраїлю та Великобританії, представлених:

ESSE Production House

Paradox House

168 Wardour Filmworks

3 Color Films

Match&Spark

London Flair PR

Ukrainian Institute - Український інститут

Важливо сказати: якщо вам потрібно зробити щось важливе, краще зробіть це самостійно! Оскільки ми самі працювали над фестивальними реєстраціями, ми заощадили тисячі доларів на подання заявок і завели нових друзів у всьому світі!

І ми хочемо розкрити нашого партнера у "злочині" – Short film distribution info - by filmmakers, for filmmakers. Приєднуйтесь до цього Facebook комьюніті, щоб отримати більше інформації про майбутні події, поради та рекомендації щодо дистрибуції короткого метру тощо.

519
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно