Фільм українського режисера отримав п’ять міжнародних кінонагород

Український короткометражний хоррор про самоізоляцію під час карантину «TOGETHER» («Разом») режисера Макса Балтера у червні 2020 року отримав п’ять нагород міжнародних кінофестивалів. 

Фільм став переможцем у номінації «Кращий хоррор» за версією відразу трьох міжнародних премій: французького Paris Play Film Festival, американської New York Movie Awards та італійської Florence Film Awards. 

Разом з цим у США кінострічку відзначили як «Кращий фільм, знятий вдома на карантині» (American Golden Picture International Film Festival), а Assurdo Film Festival (Італія) присудив йому перемогу в номінації «Best VFX» за кращі візуальні ефекти.

«В основному наш продакшн Balter Films знімає комерційні замовлення, рекламу і кліпи. Але під час карантину всі проєкти призупинилися, і це дало можливість зайнятися творчістю – короткометражним фільмом «TOGETHER». Коли починали роботу над фільмом, про участь у фестивалях абсолютно не думали. Головною метою було зробити якісний продукт і здобути новий досвід» — розповідає Максим Балтер у матеріалі для «Новий канал».

Джерело: «Новий канал»

828
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно