Фокстрот і Havas Ukraine качають під біт у кампанії до Дня Миколая

Різнокольорові подушки-еквалайзери, Фоксі, що стала діджеєм, і модний біт — так побачили колоритне свято Миколая у мережі Фокстрот креативники з Havas Ukraine.

Шлях до рішення був непростим, адже День святого Миколая вже має свою, зазвичай консервативно-релігійну стилістику. До того ж образ Миколая візуально вкрай подібний до образу Санти — це теж літній чоловік із білою бородою, у широких одежах і обов’язковими атрибутами, як, наприклад, посох і мішок.

Завданням агенції було створити кампанію, яка чітко скаже про знижки саме до Дня святого Миколая у Фокстрот, а ще буде відокремлена від патетичності та новорічних атрибутів.

Тоді команда подумала — що притаманне Дню святого Миколая? Звісно — подушки! Адже саме під подушки діти отримують омріяні подарунки. А щоб комунікація стала трішки дорослішою, креативники зробили подушки елементами еквалайзеру. Різнокольорові та яскраві, вони рухаються під ритмічну мелодію, а бренд-персонаж Фокстроту лисичка Фоксі стрибає по ним і відбиває знижки-монетки.

«З виходом треку про «Повний Ціногриз» у нашої Фоксі сформувався чималий клуб її прихильників, які з нетерпінням чекають на вихід нових «відеохітів». Тому ми по-особливому відповідально підходимо до роботи над рекламними роликами за її участі. І щоразу разом з креативною командою Havas Ukraine викладаємося на всі 200%, щоб кожен новий трек був на рівень вище за попередній. Вважаємо, що чудовий привід знову гучно «пошуміти» у TikTok та YouTube – це ролик до Дня святого Миколая, у якому наша лисичка опанувала стиль бітмейкера», – зазначила Наталія Ставраті, маркетинг директор мережі Фокстрот.

Лейтмотивом веселої пісні, яку співає Фоксі, стали слова про знижку під вушко, яка чекає на кожного дорослого у Фокстрот. Свято, як то кажуть, пушка!


1884
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно