Фокстрот відзняв анімаційний ролик на підтримку тварин у притулках

Ролик став продовженням соціальної ініціативи з проєкту «Пухнасті друзі в кожен дім», з яким компанія спільно з благодійною організацією Happy Paw стартувала на початку року. І, звичайно ж, задіяли свого бренд-персонажа, що закликає забирати «пухнастиків» додому.

Щоб допомогти «пухнастикам» знайти сім’ю і люблячих господарів, нам захотілося створити цілу команду на чолі з лисичкою Фоксі. Тому, крім розробки ідеї і міні-сценарію, копітка робота велася над анімацією кожного персонажа. Так що тепер у нас є не один, а цілих п’ять 3D-героїв.

Наталія Ставраті,  маркетинг директор Фокстрот 

Ролик знайшов дуже теплий відгук серед підписників офіційного YouTube каналу:

  • «Готовий хоч внутрішньовенно собі це включити»
  • «Це круто! Я якраз хочу брати песика з притулку!»
  • «Я в суботу заберу собі бездомну дворняжку»
  • «Я дуже хочу, щоб ця реклама стала популярною, проблема з місцем проживання пухнатих друзів актуальна і донині, але багато хто забуває про наших друзів, потрібно щоб на це відео відгукнулися якомога більше небайдужих людей».

Відзначимо, що в рамках співпраці Фокстрот і фонду допомоги притулкам для тварин-безхатченків БО Happy Paw, запущено безліч ініціатив, включаючи щомісячну адресну допомогу притулкам у вигляді необхідної їм побутової техніки, а також за проєктом «Опіка».

За підтримки бренду в притулку Бест Френдс (Київська обл.) збудовано вольєр для двох лисичок, які постраждали від браконьєрів, і Фокстрот взяв їх під особисту опіку, забезпечивши утримання та харчування.

Крім цього, вже кілька місяців столицею курсують забрендовані поїзди метро із закликом забрати «пухнастиків» додому або допомогти їм знайти сім'ю. Фінансування з просування інформації про потреби притулків і про конкретних вихованців, яким потрібні господарі, повністю взяв на себе Фокстрот в рамках вищезгаданого проєкту.

А на початку червня у 20 магазинах Фокстрот, що у Києві, з’явилися у продажу благодійні магніти, виручені кошти від яких будуть перераховані на потреби притулків-партнерів БО Happy Paw. Незабаром цю ідею масштабують по всій мережі.

Величезна робота команди і партнерів зі створення анімаційного ролика була пророблена за кілька місяців, і тепер тисячі людей підспівують «няв-няв, гав-гав».

А ще ми впевнені, що багато хто став на крок ближче до мрії обзавестися чотирилапим другом, який чекає на нього в найближчому притулку.

Ролик транслюватиметься в діджитал-каналах, соціальних мережах, на сотнях ТВ-екранах телевізорів 164 роздрібних магазинів Фокстрот та інших офлайн майданчиках.

Креативна команда:

Маркетинг директор – Наталія Ставраті

Креативний директор – Олександра Шабля

Копірайтер – Таня Путінцева

Арт директор – Лєра Мироненко

Музика і саунд дизайн – Діма Сніжко

Анімація – Moonhauzen Creative Production Studio

PR – Оксана Ковальчук

686
Фокстрот
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно