Функція Приват24, про яку мало хто знав

В Україні люди часто не обирають свій банк. Їм просто видають зарплатну, стипендіальну або пенсійну картку, і вони автоматично стають чиїмось клієнтом. Відповідно не можна обрати й мобільний додаток. А якщо в того банка він незручний або його взагалі немає, то доводиться просто проклинати весь світ під час кожної транзакції. 

Мільйони нервових клітин українців було б врятовано, якби вони знали, що в Приват24 можна додати картку навіть іншого банку. Просто вводиш туди її дані і користуєшся наче приватівською. Проте чомусь про цю функцію Привата мало хто чув. Тож banda мала про неї розповісти та перетягнути людей з інших банків у Приват24.

Приват24 У новій кампанії «клієнти інших банків» отримали змогу виговоритися про всі свої болі від користування іншими додатками. Для тих, хто впізнає себе в цій рекламі, призначено комунікаційне повідомлення: «додавай картку в Приват24 — зручний додаток для всіх, навіть для клієнтів інших банків». 


Для Instagram banda створила окремий креатив. Обіграли вже впізнавані інстамаски і стилізувалипід них ролики. Тепер заговорили не клієнти, а самі картки зі своїми власниками. Бо карткам також хочеться, щоби їми користувалися в нормальному, зручному додатку.



1064
Banda Agency
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно