Футболка для родинного застілля: Royenko Marketing Agency створили футболки для дівчат спеціально для зустрічі свят в родинному колі

За кілька днів почнеться сезон сімейних святкувань в широкому родинному колі, а значить — сезон безкультурних запитань до дівчат, які ще незаміжні, або заміжні і ще без дітей, або “ще гірше” (очима родичів) незаміжні, без дітей і ще й активно займаються розбудовою власної кар’єри.

Саме для таких ситуацій, з метою боротьби з проявами побудових гендерних стереотипів, команда дівчат з Royenko Marketing Agency створила серію футболок з гумористичними принтами та закликом носити футболки, а не ярлики.


Флагманами колекції стали футболки з надписами:

"А часікі-то тікають…"

"Нахіба тобі работать, ти же дєвочка!"

"Маєш бізнес, а хто готує їсти?"

"Така красіва, шкода шо розумна!"


“Кожна з нас чула на свою адресу ці стереотипи-запитання безодню кількість разів. В тому числі, від найближчих людей. Знаєте, просто накипіло. Але замість довгих просвітницьких розмов, ми вирішили довести все до абсурду і вдарити гумором по стереотипам” —  коментує Ольга Роєнко, СЕО Royenko Marketing Agency.

Креативний проект “носи_футболку_не_ярлик” — фіналіст всеукраїнського конкурсу дизайну від компанії Всі.Свої та благодійного фонду AIDS.UA Олени Пінчук, спрямованого на боротьбу із гендерними стереотипами.

Команда агенції не здобула перемогу, але під час голосування проекту отримала сотні голосів підтримки, тому вирішила реалізувати проект самостійно під брендом Re4i by Royenko Marketing Agency. На етапі передзамовлення агенція отримала близько 100 заявок на придбання футболок.  Наразі вся колекція виготовлена та доступна для замовлення. А минулих вихідних, всі бажаючі мали змогу побачити та придбати будь-яку футболку з колекції на Кураж-базарі на ВДНГ.


Royenko Marketing Agency — маркетингова агенція, що спеціалізується на побудові функції маркетингу “з нуля” в компаніях малого та середнього бізнесу, а також на креативних рішеннях короткострокових комунікаційних задач великих брендів. Зокрема, агенція є автором та креативним продюсером веб-серіалу “Міксер” компанії COMFY.

Сайт: royenko.agency

FB: https://www.facebook.com/royenkoagency/

2048
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно