Genesis відкриває набір учасників на Design Hackathon

13 квітня Genesis Academy проведе Design Hackathon — одноденне змагання для графічних дизайнерів. Учасники розроблять візуальну концепцію для IT-продукту та проведуть тест-драйв ідей на реальних користувачах.

Упродовж одного дня учасники в командах пройдуть шлях від дослідження ринку до розробки айдентики та рекламного креативу. Щоб максимально наблизити умови змагань до життя, ідеї протестують на користувачах за допомогою маркетингових кампаній та проаналізують результати.

«Ми в Genesis Academy регулярно створюємо освітні формати, які допомагають фахівцям здобути новий досвід, випробувати себе в продукті та розширити коло професійних контактів. Наш новий Design Hackathon — це можливість відчути себе дизайнером у продуктовій ІТ-компанії та розуміти, наскільки робота кожного з команди впливає на загальні результати бізнесу», — коментує Олексій Ніщик, Education Operations Director у Genesis.

Подія буде корисною спеціалістам, які хочуть спробувати себе в ролі креативного дизайнера та створити дизайн-кейс в IT-ніші для свого портфоліо. Учасники працюватимуть у малих командах разом із менторами та перейматимуть досвід Senior та С-level фахівців з Genesis, компаній екосистеми та партнерських бізнесів, продуктами яких щомісяця користуються понад 400 мільйонів користувачів з усього світу.

Щоб взяти участь, потрібно заповнити анкету, пройти інтерактивний тест і пройти відбір. До участі запросять 60 дизайнерів із досвідом від двох років, що професійно працюють з інструментами Figma та Adobe Illustrator.

Податися на участь можна як індивідуально, так і командами. Учасників, які зареєструвались індивідуально, організатори самостійно розділять на команди. Переможці отримають призи від організаторів, а найкращі учасники можуть розраховувати на job offer. 

214
Genesis
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно