Genesis запускає безкоштовну онлайн-програму для IT-підприємців

Genesis у партнерстві з Facebook запускає Genesis StartUp Academy together with Facebook — безкоштовну двомісячну онлайн-програму для IT-підприємців із Центральної та Східної Європи. Реєстрація відкрита до 8 вересня.

Спікерами плануються експерти з Genesis, Facebook, інвестиційних фондів Horizon Capital і Genesis Investments. Крім того, учасники зможуть отримати сертифікацію Facebook Blueprint.

Програма безкоштовна і призначена для тих, у кого є досвід роботи в індустрії технологічних стартапів.

Ідея StartUp Academy полягає в тому, щоб забезпечити максимально ефективний процес навчання та індивідуальний зв'язок між кожним учасником і доповідачем. Тому нам потрібно сформувати групу з обмеженою кількістю учасників.

Команда Genesis

Програма охоплюватиме різні етапи запуску і масштабування технологічного стартапу, включаючи теми бізнес-моделі, стратегії, управління, аналітики, фінансів та інвестицій, маркетингу, продажів, і управління командою.

StartUp Academy проходитиме протягом двох місяців, а матеріал заплановано на приблизно 35-40 годин. Учасники будуть приєднуватися до онлайн-лекцій і дискусій в режимі реального часу.

Джерело: AINGenesis

680
CASES
Україна, Київ
Кожен донат важливий

CASES пишається партнерством з фондом «Повернись живим». Це команда, що давно, системно, ефективно й прозоро підтримує українських військових.

Підтримаймо їхню діяльність!

Підтримати фонд