#героїмогодня: в соцмережах дякують кур'єрам, касирам та усім, хто працює під час карантину

Українські компанії одна за одною дякують своїм співробітникам, які працюють під час карантину і забезпечують побут мільйонів людей. До флешмобу долучилися і користувачі соціальних мереж, які почали дякувати консьєржам, двірникам, працівникам служб вивезення сміття і комунальних служб.

Розпочався флешмоб, до якого приєдналися вже понад 100 компаній, із відео на сторінці мережі супермаркетів «Сільпо», присвяченого щоденній, зазвичай непомітній, але дуже важливій роботі працівників супермаркету: касирів, вантажників, обвальників, кухарів тощо. «Сільпо» закликало інші компанії та просто людей долучатися до акції і подякувати тим, хто дбає про щоденний побут цілої країни. Упродовж тижня ролик подивилися понад 600 000 разів, у соцмережах з’явилося понад 2500 публікацій з відео та історіями героїв.

Ми хотіли подякувати більш ніж 40 000 співробітникам «Сільпо» та сотням тисяч українців різних професій, які щоранку попри форс-мажор стають до роботи. Вантажать, готують, розкладають, пакують, консультують, прибирають, доставляють. У цей непростий час на них тримається спокій та буття українців. Вони стали героями нашого дня, бо часто ці люди єдині, кого ми за цілий день побачили. Від їхньої усмішки чи слів «усе буде добре» залежить наш настрій. Вони стали героями в масках, хоч і без плащів.

Директор із роздрібної торгівлі мережі «Сільпо» Олександр Прядухін

До флешмобу вже долучилися «Укрзалізниця», «Нова пошта», WOG, Salateira, мережі супермаркетів «Фора», Fozzy, thrash!, аптеки «Біла ромашка», мережі «Фокстрот» та EVA, банк «Восток», громадські та благодійні організації. Гуманістичний рух UAnimals подякував людям, що продовжують сьогодні працювати у притулках та реабілітаційних центрах для тварин, а «Клуб Добродіїв» — волонтерам та благодійникам.

Сотні українців також діляться історіями на своїх сторінках у соціальних мережах:

Щоб підтримати флешмоб, потрібно згадати героїв вашого дня та описати, за що ви вдячні: якими вчинками вони допомагають вам пережити карантин, як проявляють турботу. Поставити хештег #героїмогодня і передати естафету своїм друзям.

Більш детальна інформація про проєкт за посиланням: https://geroi.silpo.ua/

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Була заснована у 1998 році. Станом на квітень 2020-го нараховує 259 супермаркетів, у тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

819
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно