Google запускають безкоштовний онлайн-курс «Google для туризму: розвиток бізнесу онлайн»

Безкоштовний онлайн-курс «Google для туризму: розвиток бізнесу онлайн» розроблено спеціально для малого та середнього туристичного бізнесу.

Упродовж курсу учасники дізнаються, як розширити свій бізнес, створити та розвивати сайт компанії, а також використовувати цифрові інструменти для маркетингу та налаштування робочих процесів. Курс складається із 7 щотижневих онлайн-тренінгів від експертів із реклами, соціальних медіа, оптимізації сайтів, фотографування та інструментів Google.

«Місцевий бізнес є дуже важливим для розвитку нашого суспільства, але глобальна пандемія внесла свої корективи і примусила власників бізнесу швидше адаптуватись до нових умов. Не дивно, що внаслідок пандемії наше використання технологій просунулося вперед на п’ять-десять років за стільки ж місяців — прискорюючи тенденції, які ми вже відчували як в секторі роздрібної торгівлі, так й за його межами. Наразі особливо потрібні цифрові навички, щоб розвивати свій бізнес, просувати свою кар'єру чи навіть для відпочинку. Google прагне допомогти в цьому, надаючи безкоштовне навчання, інструменти і досвід», — зазначила Наталія Волкова, керівник відділу маркетингу, Google Україна.

Перше заняття відбудеться вже 9 вересня.

Джерело: Oфіційний Блоґ - Google Україна

787
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно