Google запускає в Україні нові програми та інструменти по сприянню економічному розвитку країни

Google представив в Україні новий безкоштовний інструмент «Пошук можливостей для бізнесу» в межах ініціативи компанії по сприянню економічному розвитку країни.

«Під час карантину Інтернет став для багатьох рятувальним кругом. Цифрові інструменти допомогли нам залишатися на зв’язку — сім’ям один з одним, вчителям зі студентами та підприємствам з клієнтами. Ще до пандемії багато компаній — великих та малих — почали активно використовувати цифрові технології задля пошуку нових можливостей розвитку бізнесу.

Сьогодні ми раді представити в Україні новий безкоштовний інструмент «Пошук можливостей для бізнесу» в рамках ініціативи компанії по сприянню економічному розвитку країни. Завдяки цьому інструменту, підприємці зможуть отримати персоналізовані пропозиції щодо просування компанії в Інтернеті за допомогою інструментів Google та отримати максимальну користь від безкоштовного профілю компанії — гарантуючи, що бізнеси надають максимально точну інформацію своїм клієнтам (наприклад, години роботи, можливість самовивозу у магазині тощо). Інструмент досить простий у використанні — потрібно лише ввести назву компанії, і Google покаже рекомендації на основі інформації, яку вона має про вашу компанію, регіон, галузь тощо», — зазначає Наталія Волкова, керівник відділу маркетингу Google Україна.

За даними статистики (дослідження Ipsos COVID-19 tracker на замовлення Google, 2021), 61% споживачів в опитаних країнах Європи (Німеччина, Іспанія, Франція, Велика Британія, Італія тощо) говорять, що підтримка малого, сімейного чи місцевого бізнесу є важливою для них. В інструменті «Пошук можливостей для бізнесу» можна ввести назву своєї компанії, і Google надасть індивідуальні пропозиції щодо того, як покращити присутність компанії у Пошуку та на Картах Google.

Джерело:  Oфіційний Блоґ - Google Україна

568
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно