Готувати хвилини, щоб смакувати години

Яка різниця, як створювалися найвидатніші шедеври мистецтва? Ми цінуємо їх не за процес, а результат. Кулінарія – не виняток, адже ми готуємо не так заради самої дії, як задля можливості насолоджуватися, смакувати та куштувати смачні страви.

Саме таку історію розповіло українське агентство Saatchi & Saatchi Ukraine у новій роботі для бренда Rollton (Mareven Food Ukraine).

Ролик знято із застосуванням комбінації fast, stop, slow-motion. Погодьтесь, такий соковитий мікс чіпляє погляди, а персонажі, що рухаються у прискореному режимі, мимоволі наштовхують на думку про надприродні можливості. Відтак, і техніка відповідна. Ролик знімали із застосуванням роботизованого крана Milo Motion Control, який використовують під час зйомок в динамічних сценах відомих блокбастерів. Так знімальна команда створила плавні повороти з відльотами і наїздами в кадр. Апетитна картинка вийшла, чи не так?

І справді, коли уявляєш, як куштуватимеш смачні страви, приготування дійсно хочеться прискорити. Адже з вермішеллю Rolllton – готувати хвилини, щоб смакувати години.

Над роликом працювали

Команда Mareven Food Ukraine LLC

CEO - Mai Van Minh

CMO - Kravchenko Valentin

Marketing Category Manager - Toloknov Andrii

Команда креативного агентства Saatchi & Saatchi Ukraine

Production House: PSB films

Post Production: Wizard Post Production

1140
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно