Grammarly і Samsung анонсували партнерство та інтеграцію порад сервісу до мобільної клавіатури Samsung

Компанія Grammarly, яка розробляє онлайн-сервіс для допомоги у написанні текстів англійською мовою, анонсувала стратегічне партнерство із Samsung Mobile. Інтелектуальні поради Grammarly будуть нативно інтегровані до мобільної клавіатури Samsung без необхідності встановлення окремого застосунку. Вони будуть з’являтися у полі над клавіатурою, допомагаючи залишатися сфокусованим на процесі створення тексту і швидко застосовувати зміни.

Ефективна комунікація є невіддільною частиною нашого цифрового світу. Втім, швидко створюючи текст із мобільного пристрою, іноді буває складно впевнитися, що обрав правильний тон повідомлення та висловив свою думку зрозуміло для отримувача.

“Наше партнерство з Samsung дозволить нам допомагати мільйонам людей писати зі своїх мобільних пристроїв ефективно. Ми пишаємося тим, що Samsung обрав Grammarly своїм довіреним партнером для того, щоб покращити досвід письмового спілкування своїх користувачів”.

Роб Брейжер, керівник напрямку Platform Product у Grammarly

Grammarly для Samsung Mobile увійде до оновленої версії One UI 4.0, яку випустять у листопаді, і спочатку стане доступним для мобільних пристроїв Samsung серії S21. У наступні місяці перелік пристроїв буде розширюватися.

Усі користувачі цих мобільних пристроїв матимуть доступ до базових порад безкоштовної версії Grammarly. Додатково користувачі зазначених вище мобільних пристроїв Samsung, які раніше не купували Premium-версію Grammarly, матимуть змогу отримати безкоштовний доступ до розширених порад Premium-версії сервісу на три місяці (безпосередньо з клавіатури Samsung). Після активації через клавіатуру вони зможуть протягом трьох місяців користуватися Premium-версією сервісу й в інших інтерфейсах Grammarly (вебредактор, додаток для десктопа та інші), використовуючи для логіну ту саму електронну адресу, що й на своєму мобільному пристрої Samsung. Поради платної версії Grammarly допомагають покращити не лише граматику та орфографію, але й чіткість, лаконічність, захопливість, тон тексту та інші його аспекти.

“Ми дуже раді співпрацювати з Grammarly над цим новим інструментом, щоб допомагати користувачам Samsung чітко та впевнено висловлюватися англійською мовою, спілкуючись із людьми з усього світу”.

Хейсун Чонг (Hyesoon Jeong), віцепрезидентка та голова департаменту Framework R&D у Mobile Communications Business, Samsung Electronics

Співпраця Grammarly з такими брендами як Samsung можлива завдяки дотриманню високих стандартів безпеки та захисту користувацьких даних, які підтверджують незалежна атестація, звіти SOC 2 (Type 2) та SOC 3, ISO-сертифікати та відповідність вимогам актів HIPAA.

Продовжуючи нещодавній запуск платформи Grammarly for Developers, партнерство з Samsung стане наступним кроком компанії на шляху до розширення охоплення сервісу — щоб підтримувати користувачів усюди, де вони можуть спілкуватися англійською мовою.

425
Grammarly
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно