Гуманістичний рух UAnimals презентував проєкт «Гуманність – це майбутнє»

Гуманістичний рух UAnimals презентував проєкт «Гуманність – це майбутнє!», участь в якому взяли сини співачок Джамали та Нати Філатової (Onuka).

Активісти впевнені, що боротьба за гуманність рятує не тільки тварин, але й людей. Від сьогоднішніх дій залежить майбутнє, в якому доведеться жити нашим дітям. Саме такою є ідея фотопроєкту «Гуманність – це майбутнє!», який у фейстайм-форматі зняла фотографка Анна Гольцберг. Героями зйомки стали Емір-Рахман та Олександр – сини Jamala та Нати Філатової.

«Прямо сьогодні Верховна Рада розглядатиме важливий зоозахисний законопроєкт 2351» – каже засновник UAnimals Олександр Тодорчук. «І це стане важливою перевіркою для депутатів. Чи на часі для них гуманність, життя тварин і майбутнє наших дітей?».

Нагадаємо, законопроєкт 2351 серед іншого передбачає посилення відповідальності за жорстоке поводження із тваринами, а також заборону фотопослуг і жебракування з тваринами.

Я переконана, що спасіння планети – в руках наших дітей. Захищати, оберігати – ці стрижні мають проростати із самого дитинства. Вірю, що це спрацює! 

солістка проєкту ONUKA Ната Філатова

2193
UAnimals
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно