#HappyTits: Havas Digital Kyiv, alyona alyona і brabrabra вирішили зробити груди українок щасливими

До недавнього часу реклама жіночої білизни була досить однотипною. З постерів і відео на нас дивилися моделі з ідеальними фігурами без єдиної вади та нерівностей, у яких була одна мета — розбурхати чоловічу уяву та спокусити. І якщо чоловіків це заводило, то жінок тільки засмучувало. Картинка глянцю часто далека від дійсності. І призводить лише до комплексів, лукізму та шеймінгу.

Разом з alyona alyona і brabrabra, команда Havas Digital Kyiv вирішила зробити груди українок щасливими, запустивши кампанію #HappyTits. Адже, якби груди українських жінок могли розмовляти, вони б зачитали злий репчик про свою нелегку долю.

Адже, за статистикою, 80% жінок не вміють обирати та носити бра. Вони терплять дискомфорт і хворобливі відчуття в гонитві за трендами та за примарним ідеалом, але в підсумку отримують невдоволення собою, своїм тілом і відображенням у дзеркалі.

В рамках кампанії представниця українського репу alyona alyona стала першою, хто почув біль українських жінок у ролі амбасадора здорової білизни brabrabra.

У трьох роликах кампанії розповідається усе про правильний вибір білизни, а на сайті проєкту можна знайти інформацію про типові помилки при підборі білизни, а також пройти тест на підкованість у цьому питанні й навіть записатися на онлайн або офлайн брафіттінг.


3020
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно