Ілон Маск знову твітить український додаток Reface: що цього разу

Ілон Маск відомий своїми постами у Twitter, які можуть як обвалити акції компанії так і зробити її популярною. Уже вдруге підприємець запостив у своєму Twitter контент зроблений в українському додатку Reface. Всього за дві години твіт набрав понад 42000 лайків. Кількість підписників Маска – 58M читачів.

Відео, яке запостив Ілон Маск, створене за допомогою нової функції Reface – анімації лиць, яку команда запустила два місяці тому. Вона дозволяє анімувати будь-які зображення, картини, фото з обличчям і накладати музику. У твіті намальований портрет Ілона Маска ожив та співає.

У 2019 Ілон Маск уже ретвітив контент з Reface, який спершу став віральним у Reddit, а потім і в соціальній мережі Twitter. За допомогою додатку Reface Маск наклав своє обличчя на фото актора Двейна Джонсона під ніком Гора. Ілон додав підпис «Так, я трохи качаюсь». Пост зібрав майже 700 тисяч вподобань та понад 100 тисяч поширень. 

Головний офіс стартапу розташований у Києві і зараз команда налічує 200 людей. Reface активно наймає iOS розробників для запуску нової функції та роботи над соціальною мережею

Про Reface

Reface – один з найвідоміших українських додатків, який дозволяє за лічені секунди вставити своє селфі у відео із знаменитостями і не тільки. Створений у 2020 році cтартап визнаний додатком року за версією Google Play. У серпні Reface став номер один додатком в американському App Store, випередивши TikTok та Instagram. Додаток залучив $5.5M інвестицій від провідного венчурного фонду Andreessen Horowitz. Серед користувачів Reface – Elon Musk, Snoop Dogg, Miley Cyrus, Britney Spears, Justin Bieber, John Legend, Joe Rogan та інші. 

964
Reface
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно