iProspect Ukraine розвиває продуктовий напрям всередині агентства

Агентство performance-маркетингу iProspect Ukraine розвиває внутрішню продуктову експертизу. Новий напрям сприятиме формуванню комплексного підходу у вирішенні клієнтських діджитал задач.

Агентство планує створення нових послуг на українському рекламному ринку та реалізацію для брендів full-service діджитал проектів.

Напрямок очолює Ілля Денщиков у ролі Chief Product Officer, який раніше обіймав посаду Head of PPC and Analytics. На цій позиції Ілля відповідатиме за стратегічний розвиток нововведеного формату послуг – Performance 360, управління повним циклом процесів і робіт для створення нових продуктів від ідеї до реалізації, оптимізацію поточних бізнес-процесів агентства та побудову ефективних відносин із зовнішніми партнерами.

Також Ілля керуватиме продуктовими командами та процесом залучення до компанії нових спеціалістів.

У маркетинговому світі надходить нова ера побудови брендів на performance-driven підході. Відповідаючи на цей виклик, ми розвиваємо нові сервіси для клієнтів, які все частіше звертаються за комплексною діджитал експертизою. В dentsu існує ще багато цікавих мережевих рішень, які б я хотіла запропонувати українському ринку.

Ірина Балашова, CEO iProspect Ukraine

Сьогодні для успішного розвитку бізнесу в digital, недостатньо відмінно налаштованої рекламної кампанії. Виграє тільки комплексний підхід, включаючи розміщення реклами, аналітику, роботу з креативом, посадковими сторінками та іншими точками взаємодії з користувачами. Задача iProspect розробляти нові продукти для забезпечення Performance 360°, щоб наші клієнти могли досягати і утримувати лідируючі позиції на ринку.

Ілля Денщиков, CPO iProspect Ukraine

678
dentsu Ukraine
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно