IT Arena 2021 пройде у новому форматі

В межах Startup Competition на IT Arena 2021 стартапи можуть скористатися шансом презентувати свій продукт лідерам індустрії з ЄС та США, поборотись за фонд $12,000, а також призи від CRDF Global, eō Business Incubators, Sector X, Ukrainian Startup Fund та інших українських, європейських та американських венчурних фондів і акселераторів.

Після року онлайн, IT Arena 2021 повертається у новому форматі: подія відбуватиметься як онлайн, так і офлайн. Запланована на 7-9 жовтня, IT Arena прагне максимізувати можливості для живого нетворкінгу та особистого спілкування (враховуючи всі заходи безпеки та рекомендації пов’язані з Covid-19), а також розширити аудиторію учасників, які зможуть долучитись із будь-якого куточка світу завдяки інтерактивній онлайн-платформі.

Startup Competition — масштабна подія для інноваційних стартапів у Східній Європі. IT Arena збирає найкращих та найяскравіших підприємців, інвесторів, 100+ бізнес ангелів та тих, хто цікавиться технологіями, для онлайн-пітчів та презентацій. Дедлайн реєстрації на змагання стартапів в Україні — 18 вересня.

Щоб взяти участь у змаганні:

  • Стартап повинен бути заснований не більше ніж 2 роки тому і мати принаймні демо-версію продукту;
  • Отримані інвестиції не повинні перевищувати $200,000;
  • Стартап має бути готовими до співбесіди та підтвердити свою участь у пітчі, у якому візьмуть участь 30 стартапів.

Переможцем Startup Competition 2020 став B2B маркетплейс Tradomatic, який допомагає фермерам і трейдерам взаємодіяти та заключати угоди онлайн лише за кілька натискань. Минулого року виторг Tradomatic досягнув $200 000, за рік вони більше ніж у сім разів збільшили базу користувачів, та більше ніж у вісім – обсяг пропозиції.

581
ІТ Arena
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно