izibank вийшов з бета-версії

Мобільний банк izibank вийшов з бета-режиму – тепер завантажити мобільний додаток можна у відкритому доступі як у Google Play Store, так і в App Store.

Щоб стати клієнтом izibank необхідно пройти реєстрацію онлайн – завантажити ID або паспорт та ІПН, обрати зручний спосіб отримання картки – забрати в точці видачі чи кур'єром. Нагадаємо, izibank – це фінтех-проєкт, створений спільно з групою ТАС, що запустився в бета-режимі восени 2020.

Також izibank розширив географію точок видачі карток – зараз отримати картку можна в більше ніж 100 точках видачі в 37 містах України А вже до кінця лютого izibank запровадить дистанційну відео верифікацію за допомогою BankID.

Вдячна всім, хто протягом всього бета-періоду допомагав допрацьовувати продукт та робити його кращим. За цей період ми вдосконалили процес реєстрації й, хоча вже в бету виходили з повноцінним продуктом, додали ще декілька фіч – зробили персоніфікацію віртуальних карток, допрацювали сеп-платежі, оплату комуналки та додали опцію сплати штрафів за порушення ПДР.

Анна Тігіпко, засновниця izibank

Для клієнта ключовими перевагами мобільного додатку izibank є кастомізована аналітика витрат та фінансове планування, кешбек 1% на покупки в магазинах і торгових центрах, а також в інтернеті, валютообмін та віртуальні картки в доларах та євро, оформлення та поповнення депозиту онлайн. Також поповнення картки та перекази на інші картки, поповнення мобільного та оплата комуналки, штрафів – безкоштовно. З найближчих планів – запустити реферальну програму, розстрочку, гейміфікацію і також опцію здійснення міжнародних платежів.

1058
izibank
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно