Jooble анонсував проведення першої премії для рекрутерів Ukrainian Recruitment Awards

Jooble, міжнародний сайт із пошуку роботи, анонсував запуск першої щорічної премії для професіоналів, що займаються підбором персоналу — Ukrainian Recruitment Awards. Її мета — підкреслити виключну роль рекрутерів у процесі створенні ефективних команд; розповісти ринку про цікаві кейси; привернути увагу власників бізнесів до роботи спеціалістів цієї галузі; відзначити професійний успіх або прогрес команд та окремих фахівців, як приклад позитивного досвіду для усього рекрутмент-ком’юніті.

В рамках премії Ukrainian Recruitment Awards будуть оцінюватись кейси у десяти номінаціях: “Ріст року”, “Креативний рекрутмент”, “Рекрутмент молодих фахівців”, “Інклюзивність та різноманіття”, “Сильна рекрутмент-команда”, “Найкраща практика онбордингу”, “Рука допомоги”, “Найкраща програма стажування”, “Найкраща реферальна програма”, “Рекрутмент і держава”.

Подача заявок на участь у премії стартує 5 липня та триватиме до 31 серпня 2021 р. включно. Участь у премії є безплатною, а кількість заявок від однієї компанії у номінаціях — не лімітована.

До складу журі премії увійшли топові галузеві фахівці, що мають великий практичний досвід роботи на ринку рекрутменту:

  • Оксана Огнева, Head of Recruitment & Management Practice, Jooble
  • Світлана Кончаніна, керівник департаменту залучення та розвитку талантів, Київстар.
  • Анна Мазур, засновниця та виконавча директорка кар'єрного порталу Happy Monday
  • Катерина Осадчук, СЕО та СМО, Indigo Tech Recruiters
  • Олена Куцоконь, Head of Recruitment Department, Smart Solutions
  • Наталія Кульчицька, Head of HR, Kernel
  • Ірина Гнутова, HRD, Union Group
  • Уляна Пчолкіна, координаторка напряму інклюзії, StarLightMedia
  • Лілія Бушіна, заступник генерального директора з персоналу, Укрпошта.

Учасниками премії можуть стати українські та міжнародні підприємства із будь-якою кількістю працівників. Для об'єктивності оцінки їхніх заявок окремі номінації розбито на підкатегорії за розміром бізнесу: малий (до 200 працівників), середній (до 1000 працівників) та великий (понад 1000 працівників) бізнес.

“Рекрутмент та HR нерозривно пов’язані, проте працюючи напряму з рекрутерами, які шукають кандидатів через наш сервіс, ми помітили, що часто їхню роботу недооцінюють і не завжди розуміють, яких зусиль вартує самим фахівцям постійно “залишатись в ресурсі”, аби показувати класний результат. Цією премією ми хочемо підкреслити важливість фахівців з рекрутменту і подякувати їм за ту роботу, яку вони виконують щодня”.

Оксана Огнева, Head of Recruitment & Management Practice, Jooble

Офіційний сайт премії Ukrainian Recruitment Awards

Офіційна сторінка премії у Facebook


Довідка про Jooble

Jooble — це один із найбільших сайтів для пошуку роботи в Україні та світі, що входить в топ-3 найпопулярніших ресурсів з працевлаштування. Сьогодні за допомогою Jooble люди знаходять роботу в 71 країні світу.

1193
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно