Jooble запускає серію онлайн-мітапів про інклюзивне працевлаштування

Міжнародний сайт із пошуку роботи Jooble розпочинає серію онлайн-мітапів з представниками українських бізнесів, які впроваджують інклюзивне працевлаштування та готові поділитись своїм досвідом найму, адаптації та роботи з людьми з особливими потребами.

Головна місія Jooble – допомогти кожному знайти роботу. І це стосується абсолютно кожного пошукача, незалежно від кольору його шкіри, національності, мови, зовнішності чи релігії. Адже всі люди різні, й інклюзивність не повинна бути перешкодою для комфортного життя та роботи ні для самих пошукачів роботи, ні для роботодавців.

В Україні позитивний досвід працевлаштування людей з особливими потребами поки не загальновідомий. Тому ми в Jooble вирішили провести серію мітапів, які допоможуть роботодавцям побачити нові можливості для бізнесу завдяки різноманіттю у колективі.

Оксана Огнєва, Head of Recruitment & Management Practice

Трансляція першого онлайн-мітапу «Інклюзивність: досвід українських роботодавців» відбудеться вже цієї середи, 31 березня 2021, о 13:00, на сторінці Jooble HR Unity – галузевого ком’юніті для всіх, хто цікавиться питаннями з HR та рекрутингу. Учасники першого мітапу про інклюзивність – Уляна Пчолкіна, координатор напрямку інклюзії в StarLightMedia та Владислав Малащенко, засновник інклюзивної пекарні Good Bread from Good People. Вони поговорять про успішні програми й кейси найму та адаптації людей з особливими потребами, як це працює в їхніх компаніях та про ситуацію в країні у цілому.

Перегляд безплатний для усіх охочих та відбудеться на сторінці події у Facebook та на YouTube-каналі Jooble.

Також, можливо подати заявку на участь в заході у якості спікера. Для цього варто написати на електронну адресу press@jooble.com з приміткою «Спікер для мітапу».

Довідка

Jooble — це один із найбільших сайтів для пошуку роботи в Україні та світі, що входить в ТОП-3 найпопулярніших ресурсів з працевлаштування. Сьогодні за допомогою Jooble люди знаходять роботу в 71 країні світу.

630
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно