Канал «Україна» став генеральним медіапартнером фільму «Номери» Олега Сенцова та Ахтема Сеітаблаєва

19 листопада фільм «Номери» Олега Сенцова та Ахтема Сеітаблаєва виходить у широкий прокат, канал «Україна» надасть партнерську медіа підтримку промокампанії кінорелізу стрічки. У 2021 році на каналі «Україна» відбудеться телевізійна прем’єра фільму.

Художній фільм «Номери» був створений за однойменною п'єсою Олега Сенцова. Він розповідає про ув’язнене суспільство, яке намагається побороти свої страхи та отримати свободу.

Канал «Україна» системно підтримує знакові українські кінопрем’єри. «Номери» Олега Сенцова та Ахтема Сеітаблаєва – безперечно одна з таких історій. Ми розділяємо ті цінності і смисли, що закладено в ній, так само, як і розуміємо ті перестороги, про які говорить антиутопія Олега Сенцова. Тому для нас важливо, щоб цей фільм змогла побачити якнайширша аудиторія – у кіно чи на телеекрані.

Вікторія Корогод, директорка каналу «Україна»

Світова прем’єра фільму відбулась на ювілейному Берлінському кінофестивалі у 2020 році в межах програми Berlinale Special за участю творчої команди фільму, в тому числі його режисерів – Олега Сенцова та Ахтема Сеітаблаєва. Стрічка отримала схвальні відгуки від почесних гостей та критиків, які особливо відмічають талановиту акторську гру та лякаючу пророчу актуальність подій фільму в сучасному світі. В Україні фільм було презентовано в рамках спецпоказу XI Одеського міжнародного кінофестивалю, багаторічним медіапартнером якого є канал «Україна».

Щасливі мати підтримку від одного з найрейтинговіших каналів України. Дуже важливо, коли великий мовник не проходить повз таку кіноподію. Це означає, що нашу іронічну антиутопію, до створення якої долучились так багато талановитих людей, матимуть можливість побачити ще більше глядачів.

Анна Паленчук, продюсерка фільму

У широкий прокат фільм «Номери» виходить 19 листопада.


577
435 FILMS
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно