Казковий дизайн соків для дітей від Galicia та Havas Kyiv Design

Національний виробник натуральних соків Galicia вирішив створити лінійку спеціально для дітлахів. Лаконічний об’єм, оновлена рецептура, повністю змінений концепт упаковки та унікальні персонажі — те, що вирізняє нову продукцію, яка з’явиться на полицях магазинів вже на початку грудня.

Сучасні діти вже стають реальними споживачами. «Мама купи», — це минуле століття. На часі — своя картка, а краще — смартфон з NFC. Ще трохи, і ці хлопчики та дівчатка стануть молодими активними людьми, повноцінними споживачами, тож бренду важливо будувати з ними довірчі відносини вже сьогодні. Але рецептурою малечу не зацікавиш. Потрібна казка…

І вона народилась! Команда Galicia створила шість персонажів для кожного смаку з різними іменами, характерами, особливостями та навіть професіями. А ще розробила для них фірмові фрази у вигляді міні-віршика, щоб діти та батьки краще могли запам’ятати основну рису героя та асоціювати його з певним смаком.

Зі свого боку бюро Havas Kyiv Design створило неповторний візуальний образ кожного героя. Команда прагнула представити світові сучасних персонажів, які сподобаються малечі, а не просто стандартних мультяшних героїв.

Наприклад, Фруті (мультифруктовий сік) — дослідник, якому все цікаво, тому він трохи схожий на ботана в окулярах. Саме Фруті створює всі нові смаки Galicia. Дорі (мандариново-яблучний сік) — креативний поет і музикант, на що натякає його неординарний зовнішній вигляд — зачіска та окуляри. А Блекі (яблучно-чорничний сік) — душа компанії, завжди на хвилі трендів, тому має при собі стильні навушники.

Ще є мандрівниця Дюбі (яблучно-грушевий сік) — її пристрасть до пригод дизайнери передали у кожній деталі міміки. Непосида Ябі (яблучний сік) — він, звісно, з ніжками, і ніжна Бері (ягідний мікс).

Місія, яку бачили перед собою команди Galicia та Havas Kyiv Design — це подарувати дітям справжню казку. Адже дитинство — той прекрасний час, коли можна не просто пити сік, а легко переноситися в інший світ, наповнений пригодами.

888
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно