Кейс KNSKA для SHABO увійшов у шорт-лист премії X-RAY Marketing Awards

Кейс агенції з управління репутації KNSKA з соціальних комунікацій для SHABO увійшов у шорт-лист премії X-RAY Marketing Awards онлайн-медіа MMR у номінації «PR-кампанія року».

Минулої весни KNSKA спільно з агентством бренд-стратегій DROM створили функціональну кампанію для SHABO. Це святкування Великодня вдома з освяченим на виробництві вином та масштабний онлайн-марафон #МайСвятоВдома. Таким чином вони спонукали людей святкувати і при цьому дотримуватися норм карантину. 

В агенції зазначають, що робота над кейсом стартувала в перший місяць карантину, коли світ почав змінюватися дуже стрімко і треба було шукати нові орієнтири.

Цього року оргкомітет премії відібрав кейси, які несли в собі корисні та значущі соціальні ініціативи. До шорт-листу у номінації «PR-кампанія року» увійшло лише три кейси, серед яких SHABO.

«Ми пишаємося цією роботою, бо у рамках PR-кампанії нам вдалося не тільки максимально долучити аудиторію до святкування в новому форматі, а й одними з перших показати, як нам тепер існувати в умовах нової реальності», — зазначила Ольга Канська, засновниця агенції.

Довідково. Агенція з управління репутацією KNSKA працює на інформаційно-комунікаційному ринку України понад шість років і надає широкий спектр послуг — від розробки інформаційних стратегій і антикризових комунікацій до виведення брендів на ринок. Спеціалізується на комплексних рішеннях з управління репутацією як фізичних, так і юридичних осіб.

Серед клієнтів KNSKA — найбільші українські компанії у сфері рітейлу, будівництва, теле- і радіомовлення, виробництва FMCG, медицини та фармацевтики, а також політики та держслужбовці.

X-RAY Marketing Awards — премія, яка оцінює номінантів в шорт-листах на 360°: оргкомітет, онлайн-спільнота і експертне журі. Такий підхід допомагає запобігти суб'єктивізму і маніпуляції при виборі кращих з кращих.


805
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно