Кінофестиваль «Молодість» проведе в Києві інтенсив «Як творити кіно»

27 лютого 2021 року у Kooperativ Hub у Києві пройде одноденний інтенсив «Як творити кіно», який влаштовує кінофестиваль «Молодість». Учасники зможуть поспілкуватися з представниками української кіноіндустрії, а також взяти участь в онлайн-майстер-класі іменитого польського режисера та лауреата «Золотого Лева» Кшиштофа Зануссі.

Весь день Вікторія Трофіменко, Олесь Санін, Володимир Яценко, Ярослав Пілунський, Юрій Резніченко та Ігор Сторчак ділитимуться секретами, показуватимуть закулісся кіноіндустрії та даватимуть професійні поради. Кожен спікер поділиться теоретичними та практичними знаннями, як знімати кіно в Україні: від ідеї створення сценарію та зйомок до пошуку фінансування та дистрибуції у кінотеатри. Після інтенсиву кожен зрозуміє структуру цілісного процесу і найважливіше — з чого і як починати. 

Програма інтенсиву:

  • 12:00-13:00. Вікторія Трофіменко (сценаристка фільмів «Брати. Остання сповідь», «Дауншифтінг», «Яків») — найгостріше перо української кіноіндустрії. Познайомить з основами, як перетворити текст на сценарій, як хедшотити діалогами та закохувати у протагоністів.
  • 13:00-14:00. Олесь Санін (режисер фільмів «Поводир», «Довбуш») — чоловік з написом на кріслі поділиться, як на ньому всидіти так, щоб народжувалось якісне кіно.
  • 14:30-15:30. Володимир Яценко (продюсер фільмів «Дике Поле», «Додому», «Атлантида») — продюсер кіно не тільки з топонімічними назвами. Розповість, як нокаутувати інвесторів та чого слід ухилятись, продюсуючи кіно.
  • 15:30-16:30. Ярослав Пілунський (кінооператор фільмів «Вавилон’13», «Вій») — розповість, що стається з людьми, котрі все-таки дивляться в камеру.
  • 17:00-18:00. Юрій Резніченко (режисер монтажу кліпів ONUKA, реклами Pepsi, Kyivstar, McDonald’s) повідає секрети всього необхідного, щоб отримати вау-ефект у рекламі та кліпах.
  • 18:00-19:00. Виступ унікального гостя — дистриб’ютора українських та міжнародних фільмів в усі кінотеатри країни.
  • 19:00-21:00. Нетворкінг-вечірка


Джерело: Platfor.ma, Kooperativ Hub.

822
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно