Київська обласна дитяча лікарня у Боярці отримала фірмовий стиль

Брендинг розробило креативне агентство TABASCO.

Київська обласна дитяча лікарня отримала фірмовий стиль від креативників агентства TABASCO — арт-директора Михайла Суслова та дизайнера Яни Деуліної. Основою брендингу є абревіатура ОДЛ (Обласна дитяча лікарня) та образ повітряних кульок. Пацієнтами лікарні є як дошкільнята, так і підлітки, а кульки асоціюються із безтурботністю, радістю і легкістю у дітей будь-якого віку та дорослих.

Михайло Суслов, арт-директор TABASCO: «Батьки приводять дітей до лікарні із доволі невеселих приводів, а антураж багатьох державних медичних закладів може ще й погіршувати емоційний стан маленьких пацієнтів та їх родичів. Ми ж хотіли створити брендинг, котрий викликає у відвідувачів радість, подарує трохи безтурботності та допоможе відчути: у цій лікарні тобі бажають допомогти, і ти радітимеш життю після візиту до КОДЛ».

TABASCO безкоштовно розробило фірмовий стиль для навігації, фасаду, форми медичних працівників, поліграфії Київської обласної дитячої лікарні. Зараз у роботі новий сайт боярської лікарні.

Катерина Савінова, директор Київської обласної державної лікарні: «Образ повітряних кульок припав до душі всьому колективу закладу: розмаїття яскравих кольорів створює відчуття дитинства та радості. Завдяки творчому та скрупульозному підходу до справи, фірмовий стиль розроблений як для приміщень лікарні, одягу персоналу, так і прослідковується в дрібних деталях – олівцях, ручках. Ми віримо, що ці чудові ідеї обов'язково втіляться в життя».

Довідка

КОДЛ перебуває у фінансовій скруті та наразі шукає інвесторів для втілення брендингу. Адміністрація буде рада будь-яким пропозиціям з цього приводу та допомозі: kodl@ukr.net, тел.(067) 972 17 65

Київська обласна дитяча лікарня (КОДЛ) - державна установа, яка надає високоспеціалізовану медичну допомогу дитячому населенню Київської області. За 2020 рік в медичному закладі на стаціонарному лікуванні перебувало близько 6000 дітей та амбулаторно медичну допомогу отримали 24500 дітей Київської області. Серед пацієнтів КОДЛ переважають жителі сільської місцевості.

В 2020 році в умовах пандемії Київська обласна дитяча лікарня стала опірною лікарнею в Київській області по наданню допомоги дітям з СOVID-19. В інфекційному відділенні закладу розгорнуто 40 ліжок ковідного шпиталю, який прийняв на стаціонарне лікування близько 550 дітей з підозрою та підтвердженими випадками СOVID-19.

Разом із цим лікарня продовжує надавати ургентну та паліативну допомогу дітям Київщини. В закладі проведено 1454 оперативні втручання. Також надана стаціонарна медична допомога близько 400 новонародженим дітям. 

1639
TABASCO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно