Київське Динамо "підпалило" суху траву на власному стадіоні

Сьогодні на офіційних сторінках клубу "Динамо" з'явився провокаційний пост, покликаний привернути увагу до важливої проблеми.

ФК «Динамо» Київ прийняв рішення випалити траву на своєму домашньому полі, аби вона краще росла у наступному сезоні. Ми слідуємо старій добрій традиції палити сухостій, покладаємо на цей процес великі сподівання і рекомендуємо зробити те саме на стадіонах «Олімпійський» та «Арена-Львів.

Після цих слів у вболівальників могло завмерти серце, втім далі у публікації "Динамо" розкриває свій соціальний проєкт: «Правда ж маячня? Ми теж так думаємо! У такий спосіб ми хочемо привернути увагу до підпалів на полях значно більших за футбольні. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, з початку року в Україні сталося більше 12 тисяч пожеж в екосистемах. Через випалювання сухостою гинуть люди, живцем згоряють тисячі тварин і знищуються кілометри площин. На думку лікарів, наслідки підпалів можуть спричиняти легеневі захворювання, яких усьому світу зараз і так вистачає. Ми закликаємо українців повідомляти в поліцію про випадки підпалів».

Такою онлайн-активацією агенція Gres Todorchuk та ФК "Динамо Київ" привертають увагу до проблеми випалювання сухостою та закликають українців відмовитися від пагубної традиції для збереження життя, довкілля та здоров'я власних дітей.

Фото у колажі: Сергій Рістенко, Depositphotos

872
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно